کتلت گوشت | طرز تهیه کتلت گوشت | دستور پخت کتلت گوشت

کتلت یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که پرطرفدار است و معمولا همه اعضای خانواده آن را دوست دارند.

در این مطلب از مجله دلتا طرز تهیه کتلت گوشت با سیب زمینی خام و گوشت چرخ کرده را به شما آموزش میدهیم. کتلت یکی از غذاهای ایرانی خوشمزه است که هیچوقت تکراری نمیشود و همیشه طرفدار زیادی دارد.
بعضیها کتلت را با سیب زمینی پخته میپزند، اما سیب زمینی خام رنده شده بافت کریسپی بهتری به کتلت میدهد و بعد از سرخ شدن طعم آن را خوشمزهتر میکند. دستور پخت کتلت گوشت ما بسیار ساده است مثل کتلت عدس که قبلا آموزش دادهایم. همه میتوانند با استفاده از این دستور، یک کتلت خوشمزه در خانه درست کنند.
مواد لازم برای تهیه کتلت گوشت (برای ۴ نفر)
- گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
- سیب زمینی خام رنده شده ۴۰۰ گرم
- تخم مرغ ۲ عدد
- جعفری ساطوری شده ۳ قاشق غذاخوری
- پیاز رنده شده ۱ عدد
- سیر له شده ۲ حبه
- آرد سوخاری ۲ قاشق غذاخوری
- سس کچاپ ۱ قاشق غذاخوری
- سس خردل ۱ قاشق غذاخوری
- زردچوبه، فلفل سیاه و نمک به میزان لازم
طرز تهیه کتلت گوشت با سیب زمینی خام
۱. گوشت چرخ کرده، دو عدد تخم مرغ، سیب زمینی و پیاز رنده شده که آب آن گرفته شده، جعفری ساطوری شده، سیر له شده و سسهای کچاپ و خردل، را با زردچوبه، فلفل سیاه و نمک در یک کاسه با هم مخلوط کنید.
میزان سیب زمینی باید به اندازه گوشت یا یک و نیم برابر آن باشد. بسیار مهم است که پیش از مخلوط کردن مواد آب سیب زمینی و پیاز رنده شده را کاملا بگیرید.
۲. بعد از این که مواد کتلت را باهم مخلوط کردید، آرد سوخاری را به آنها اضافه کنید تا از آب انداختن کتلت جلوگیری کند.
۳. با استفاده از یک کیسه فریزر، کتلتها را به شکل دلخواه دربیاورید.
۴. روغن را داغ و دو طرف کتلتها را در روغن سرخ کنید.
میتوانید چند گوجه را هم از وسط برش بزنید و کنار کتلتها در تابه سرخ کنید. غذای شما آماده است.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب پاستا اسفناج با سس چیلی را مطالعه کنید.
برگرفته از مجله دلتا