آشپزی

سبزی پلو با ماهی | طرز تهیه سبزی پلو با ماهی | دستور پخت سبزی پلو با ماهی

ماهی یکی از سالم‌ترین مواد غذایی روی کره‌ زمین است. این ماده‌ غذایی سرشار از مواد مغذی مهم، مانند پروتئین و ویتامین D بوده و از بهترین منابع اسیدهای چرب امگا ۳ نیز می‌باشد، که برای سلامت بدن و تقویت مغز فوق‌العاده مهم هستند.

سبزی پلو با ماهی

سبزی پلو با ماهی را می‌توان هر وقتی از سال نوش جان کرد، ولی حتما شما هم با ما هم نظر هستید که سبزی پلو ماهی شب عید مزه‌ دیگری دارد. خوردن سبزی پلو با ماهی در شب عید مدت‌هاست که در کنار خانه‌تکانی و پهن کردن سفره هفت سین به یکی از آداب و رسوم عید نوروز تبدیل شده است. برای همین فرصت را از دست ندادیم و در این مطلب از مجله پامپا طرز تهیه سبزی پلو با ماهی مجلسی را برای شما آماده کردیم.

مواد لازم برای تهیه سبزی پلو با ماهی

  • ماهی
  • سبزی پلویی ۳۰۰ گرم (شامل شوید، جعفری، گشنیز، برگ سیر تازه و تره)
  • برنج ۴ پیمانه
  • سیر رنده شده ۶ حبه
  • پیاز رنده شده یک عدد بزرگ (آب پیاز را جدا می‌کنیم)
  • آب یک عدد پیاز بزرگ
  • کره ۲۰ گرم
  • آرد ۵ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده به میزان لازم
  • لیمو ترش یک عدد
  • تخم گشنیز کوبیده‌شده، نمک، زیره، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زنجبیل، دارچین، جوز هندی، آویشن و پودر سیر به میزان لازم

طرز تهیه سبزی پلو با ماهی شب عید

۱. در یک ظرف، آب پیاز، نیمی از سیر رنده شده، آب نصف لیمو ترش تازه، ۳ قاشق زعفران دم کرده، نمک و فلفل سیاه را مخلوط کنید.

۲. تکه‌های ماهی را در مایه‌ای که آماده کردید بخوابانید و چندین بار زیر و رو کنید. سپس روی ماهی‌ها را بپوشانید و برای ۱ تا ۳ ساعت به آن‌ها در یخچال استراحت دهید.

۳. در مدتی که ماهی در حال مزه‌دار شدن است، ۴ پیمانه‌ برنج خیس کرده را در آب بجوشانید. زمانی که برنج آماده‌ آبکش شدن شد، سبزی را به آن اضافه و سریع آبکش کنید.

۴. پیاز رنده شده را، که آب آن گرفته شده است، همراه با مابقی سیر به برنج و سبزی آبکش شده اضافه و با آن‌ها مخلوط کنید.

۵. ته‌دیگی را که در نظر دارید در کف قابلمه قرار دهید و سپس لایه لایه برنج را همراه با دارچین روی آن بریزید. در آخر مابقی زعفران دم کرده را روی برنج بدهید و برنج را دم بگذارید.

۶. درفاصله‌ای که برنج دم می‌کشد، آرد و ادویه‌ها را با هم مخلوط کنید و تکه‌های ماهی را به آرامی در آن بغلتانید.

۷. ماهی‌ها را طوری که پوست آن‌ها رو به بالا باشد در تابه با حرارت متوسط رو به بالا سرخ کنید تا گوشت آن‌ها منسجم شود. سپس حرارت را کم کنید تا وسط ماهی‌ها هم خوب بپزد.

۸. در انتها ماهی‌ها را برگردانید، کره را روی آن‌ها قرار دهید و با حرارت ملایم طرف دیگر را هم سرخ کنید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب چطور باقالی پلو با بوقلمون درست کنیم؟ را مطالعه کنید.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا