آشپزی

طرز تهیه بامیه | دستور پخت بامیه | زولبیا و بامیه | بامیه خانگی

بامیه از خوشمزه‌ترین شیرینی‌های ماه رمضان است و معمولا همراه با زولبیا و گوشفیل در وعده افطار سرو می‌شود.

بامیه

با شروع ماه رمضان بازار زولبیا و بامیه داغ می‌شود. همچنین این شیرینی‌های خوشمزه و شیرین، بخشی اصلی سفره افطار اکثر مردم می‌شود. این دو شیرینی از سنت‌های قدیم است که هنوز باقی مانده و جزو سنت‌های خوشمزه هم به حساب می‌آیند. با کمک این مطلب می‌توانید برای افطاری‌ها، خودتان بامیه بپزید. از طعم لذیذ آن لذت ببرید و همچنین با شیرینی‌هایی که دستپخت خودتان هستند از مهمانان عزیزتان پذیرایی کنید. طرز تهیه بامیه در خانه کار سختی نیست فقط لازم است که خمیر آن خوب ورز داده شود. با مجله پامپا همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه بامیه

  • آب ۲ لیوان
  • تخم مرغ ۴ عدد
  • وانیل به مقدار لازم
  • نمک یک ‌هشتم قاشق چایخوری
  • روغن ۴ قاشق غذاخوری
  • آرد ۲ پیمانه
  • شکر ۲ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه شربت بامیه

  • آب یک پیمانه
  • گلاب یک پیمانه
  • آبلیمو یک قاشق مرباخوری
  • شکر ۳ پیمانه
  • زعفران دم کرده یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه بامیه

مرحله اول

برای تهیه بامیه ابتدا لازم است آب و روغن را درون یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشند. در همان حین که آب و روغن در حال جوشیدن هستند آرد و شکر را به آن اضافه کنید تا خمیر به دست آید. سپس خمیر را از روی حرارت بردارید و کمی ورز دهید و کنار بگذارید تا خنک شود.

مرحله دوم

تخم مرغ‌ها را درون یک ظرف بشکنید و وانیل را به آن اضافه کنید و با همزن خوب هم بزنید. سپس تخم مرغ‌ها را به خمیر اضافه کنید و خوب با دست ورز دهید تا خمیر بامیه شما آماده شود. درون یک تابه روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا کاملا روغن آن داغ شود.

مرحله سوم

خمیرها را درون قیف بریزید و ماسوره مورد نظرتان را به سر قیف وصل کنید. با توجه به اندازه‌ای که می‌خواهید بامیه‌ها داشته باشند خمیر را فشار دهید تا از قیف بیرون بیاید. لازم نیست حرارت گاز بالا باشد. پس از این‌که بامیه‌ها را سرخ کردید آن‌ها را روی یک دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته و خنک شوند.

مرحله چهارم

حالا نوبت به آماده کردن شربت روی بامیه‌ها است. یک قابلمه تمیز بردارید و آب و شکر را داخل آن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا آرام آرام گرم شده و شکر در آب حل شود. سپس گلاب، زعفران و آبلیمو را اضافه کنید و هم بزنید تا شربت بامیه شما غلیظ شود.

مرحله پنجم

حالا بامیه ها را در ظرف مورد نظر بچینید و شربت آماده شده را روی بامیه‌ها بریزید. اجازه دهید برای مدتی در همان حالت بمانند تا شربت خوب به خورد آن‌ها برود. بامیه‌های شما آماده است و می‌توانید در کنار یک استکان چای دارچین داغ و دلچسب نوش جان کنید. 

















نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا