آشپزی

بوقلمون بریانی | طرز تهیه بوقلمون بریانی | دستور پخت بوقلمون بریانی

بوقلمون بریانی، یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای گوشتی است. گوشت بوقلمون چربی اشباع بسیار کمی دارد.

بوقلمون بریانی

گوشت بوقلمون، یکی از لذیذترین گوشت‌های قابل مصرف برای عموم اقشار جامعه است اما درست کردن یک خوراک بوقلمون خوشمزه کار آسانی نیست. در این نوشتار از مجله پامپا با طرز تهیه بوقلمون بریانی با ما همراه باشید.

مواد لازم

  • کره ۵۰ گرم
  • تره فرنگی ۱ عدد
  • سیر ۲ عدد
  • نان ۱۴۰ گرم
  • سیب ۱ عدد
  • مغز گردو ۵۵ گرم
  • مریم گلی ۲ قاشق
  • تخم‌مرغ ۱ عدد
  • بوقلمون ۱ عدد
  • آرد ۲ قاشق
  • سیب زمینی ۱ عدد
  • لوبیا سبز به مقدار لازم
  • کدو تنبل به مقدار لازم

طرز تهیه بوقلمون بریانی

طرز تهیه بوقلمون بریانی

مرحله اول

۲۰ گرم از کره را داخل یک ماهیتابه متوسط ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید. سیر و تره‌فرنگی را به آن اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه سرخ کنید؛ سپس آن‌ها را درون ظرف دیگری بریزید. خمیر نان ریز شده، سیب، مریم گلی، گردو و تخم‌ مرغ را اضافه کرده و با هم ترکیب کنید.

مرحله دوم

مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید. فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سلسیوس تنظیم کنید. داخل شکم بوقلمون را با ترکیبی که قبلا حاضر کرده‌اید پر کرده، پاهای بوقلمون را با نخ آشپزخانه به هم گره بزنید. سپس بال‌ها را در قسمت زیر شکم جمع کنید.

مرحله سوم

۱ تا ۲ لیوان آب مرغ درون ماهیتابه بریزید و بوقلمون را داخل آن قرار دهید. سینه بوقلمون باید به سمت بالا باشد. بوقلمون را به مدت ۲ ساعت داخل فر گذاشته و هر ۳۰ دقیقه به آن سر بزنید.

مرحله چهارم

بوقلمون بریانی را از فر خارج کرده و روی یک سینی بگذارید و آن را با سیب‌زمینی، کدو تنبل و لوبیا سبز سرو کنید. نوش جان.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با پخت انواع غذاهای خوشمزه آدانا کباب، غذای محبوب ترکی را مطالعه کنید.

















نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا