آشپزی

پیتزا چیکن پارمسان | طرز تهیه پیتزا چیکن پارمسان | دستور پخت پیتزا چیکن پارمسان

با این دستور پخت شما می‌توانید در آشپزخانه خودتان، با مرغ سوخاری پیتزا درست کنید. کار سختی نیست و به مواد اولیه زیادی هم نیاز ندارید.

پیتزا

بعضی روزها وسوسه خوردن یک پیتزای خوشمزه، آدم را رها نمی‌کند. اگر امروز از آن روزهای شماست، پیتزا چیکن پارمسان را از دست ندهید. طعم پنیر تازه موزارلا همراه با گوجه فرنگی و مرغ و مقداری پونه خشک در این پیتزا بی‌نظیر است. پیتزا چیکن پارمسان یک وعده غذایی سالم، کامل و خوشمزه است که به راحتی می‌توانید آن را در خانه تهیه و نوش جان کنید. همین حالا دست به کار شوید و این پیتزای خوشمزه که طرز تهیه بسیار راحتی هم دارد را در منزل درست کنید. با مجله پامپا همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه چیکن پارمسان خانگی و خوشمزه

  • نان پیتزای آماده یک عدد
  • پنیر پارمسان خرد شده چهار قاشق غذاخوری
  • سس گوجه‌فرنگی یک فنجان
  • گوجه فرنگی گیلاسی نصف فنجان
  • پودر سوخاری یک فنجان
  • نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار لازم
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • سینه مرغ یک عدد
  • پنیر موزارلا ۵۰۰ گرم
  • پونه خشک ۲ قاشق چایخوری
  • ریحان تازه به مقدار لازم

طرز تهیه پیتزا چیکن پارمسان خانگی و خوشمزه

مرحله اول

برای آماده کرده پیتزای چیکن پارمسان قبل از شروع هر کاری بهتر است  فر را روی دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. تخم مرغ‌ها را داخل یک کاسه بشکنید و به وسیله یک چنگال هم بزنید تا زرده و سفیده آن یکی شود. همزمان در کاسه‌ای دیگر، پودر سوخاری و پنیر پارمسان را با هم مخلوط کنید. سپس سینه مرغ را به صورت مکعب‌ مستطیل خرد کنید.

مرحله دوم

تکه‌های مرغ را به مایه تخم مرغ آغشته کنید و سپس داخل کاسه پودر سوخاری و پارمسان بغلتانید. به همین ترتیب تمام تکه‌های مرغ را به پودر سوخاری و پارمسان آغشته کنید. یک تابه بردارید، مقداری روغن زیتون داخل آن بریزید و تکه‌های مرغ را سرخ کنید.

مرحله سوم

تکه های چیکن پارمسان سرخ شده را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی‌ آن‌ها خارج شود. نان پیتزای آماده را از بسته‌بندی خارج کنید. مقداری سس گوجه‌ فرنگی روی نان بریزید. سپس تکه‌های مرغ، گوجه فرنگی و پنیر موزارلا را روی نان بریزید.

مرحله چهارم

نمک، فلفل و پونه خشک را  نیز اضافه کنید و پیتزا را به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه داخل فر قرار دهید. اجازه دهید تا پنیر روی آن شروع به آب شدن و طلایی‌شدن کند. پیتزا چیکن پارمسان شما آماده است. آن را از فر بیرون آورده و با مقداری ریحان تزیین کنید. نوش جان!

















نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا