آشپزی

ماهی کیلکا سوخاری | طرز تهیه ماهی کیلکا سوخاری | دستور پخت ماهی کیلکا سوخاری

ماهی کیلکا سرشار از ویتامین‌های A و D و E است که برای بدن بسیار مفید است.

ماهی کیلکا

ماهی کیلکا سوخاری یک غذای سوخاری بسیار راحت است که با خمیر بنیه‌ای کاور شده و در روغن داغ سرخ می‌شود. ماهی کیلکا از نظر اقتصادی بسیار به صرفه و همین‌طور بسیار خوشمزه است و از ویتامین و خواص ماهی نیز بهره‌مند است. این ماهی در دریای مازندران به صورت اختصاصی صید می‌شود. از دیگر غذاهای دریایی می‌توانید میگو پلو که قبلا آموزش داده‌ایم را امتحان کنید. امروز در مجله پامپا طرز تهیه ماهی کلیکا سوخاری با آرد و ماءالشعیر را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه ماهی کیلکا

  • ماهی کیلکا یک بسته
  • زعفران یک قاشق غذاخوری
  • آبلیمو یک قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه، ادویه ماهی و پودر سیر به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه خمیر بنیه

  • تخم مرغ ۲ عدد
  • ماءالشعیر کلاسیک یک پیمانه
  • بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
  • آرد ۲ پیمانه
  • نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه ماهی کیلکا سوخاری با آرد و ماءالشعیر

مرحله اول

ابتدا باید ماهی کیلکا را پاک کنید. برای پاک کردن ماهی ابتدا سر ماهی را با دست جدا کنید و شکم ماهی را نیز باز کنید. با یک فشار به ستون مهره، محتویات داخل شکم و دم را خارج کنید. به همین راحتی شما ماهی کیلکا را فیله کردید.

مرحله دوم

برای طعم‌دار کردن ماهی، فیله‌های ماهی را داخل یک کاسه بریزید. سپس ادویه‌ها، زعفران و آبلیمو را به آن اضافه کنید و با دست مواد را خوب هم بزنید تا ادویه‌ها به همه جای فیله‌ها برسد. سپس درب ظرف را بگذارید و برای نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید تا طعم‌دار شود.

مرحله سوم

تخم مرغ‌ها را داخل کاسه بشکنید و با همزن دستی بزنید تا از لختگی خارج شوند. سپس ادویه‌ها و نمک را اضافه کنید و مجدد هم بزنید. در ادامه بیکینگ پودر و ماءالشعیر را اضافه کنید و کمی هم بزنید در انتها آرد را بریزید و حسابی مواد را مخلوط کنید. باید غلظت مواد به اندازه ماست باشد.

مرحله چهارم

در ادامه داخل یک شیر جوش روغن بریزید تا داغ شود. سپس ماهی کیلکا طعم‌دار شده را از یخچال خارج کنید و دانه دانه داخل خمیر بنیه بزنید و تکان دهید تا مواد اضافی آن بریزید. سپس داخل روغن داغ بیندازید و می‌بینید که خمیر خیلی سریع پف می‌کند. ماهی‌ها را خوب زیر و رو کنید تا ماهی طلایی شود در انتها روی دستمال روغن گیر قرار دهید سپس به همراه سس دلخواه سرو کنید. نوش جان.

نکات کلیدی در تهیه ماهی کیلکا سوخاری

  • می‌توانید برای طعم‌دار کردن ماهی از ادویه‌های دلخواه استفاده کنید.
  • اگر خمیر بنیه سفت شد کمی ماءالشعیر بریزید و اگر رقیق بود از آرد بیشتر استفاده کنید.
  • اگر تست کردید و مشاهده کردید خمیر ترد نیست کمی بیکینگ پودر مجدد به خمیر اضافه کنید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب خورشت آلبالو، خورشتی خوشمزه و پرخاصیت را مطالعه کنید.

















نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا