آشپزی

فرنی با آرد برنج | طرز تهیه فرنی با ارد برنج | دستور پخت فرنی


در دسترس بودن مواد اولیه و ساده بودن روش پخت این دسر باعث شده به یکی از خوراکی‌های پایه ثابت سفره افطار ماه رمضان ما ایرانی‌ها تبدیل شود.

فرنی با آرد برنج

فرنی با آرد برنج یکی از دسرهای خوشمزه و مقوی‌ است که به‌سادگی در خانه قابل تهیه است. خوردن یک‌کاسه فرنی برای افطار یا در پایان یک روز سخت‌کاری انرژی را به بدن شما بازمی‌گرداند. در ادامه این مطلب با مجله پامپا همراه باشید، تا طرز تهیه این دسر خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه فرنی با آرد برنج

  • شیر کم‌چرب   دو لیوان
  • آرد برنج    دو قاشق غذاخوری
  • آب      نصف لیوان
  • شکر   چهار قاشق غذاخوری
  • گلاب  یک قاشق غذاخوری
  • پودر هل  یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

طرز تهیه فرنی با آرد برنج

فرنی

مرحله اول

فرنی دسر پرخاصیت و درعین‌حال ساده‌ای است که دارای تنوعی بسیار است. یکی از محبوب‌ترین و شناخته‌شده‌ترین انواع این دسر خوشمزه، فرنی با آرد‌برنج است.

شما برای تهیه فرنی با آرد برنج ابتدا باید شیر سرد را داخل یک قابلمه متوسط بریزید. آرد برنج را به شیر سرد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا آرد کاملا در شیر سرد حل شود. سپس شکر را هم اضافه کنید و شروع به حل کردن آن کنید. حالا قابلمه را روی حرارت گذاشته و آب را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید.

حواستان باشد که هم‌زدن را متوقف نکنید چون این کار باعث می‌شود آرد برنج در شیر یکدست حل نشود. پس مرتب آن را هم بزنید تاکمی غلیظ شود. سپس گلاب را اضافه کنید.

مرحله دوم

اگر مایل بودید می‌توانید کمی وانیل هم به این دستور اضافه کنید و همچنان هم بزنید. اضافه کردن کمی وانیل عطر بسیار خوبی به فرنی شما می‌دهد. فرنی را آن‌قدر هم بزنید تا به غلظت موردنظر برسد. فرنی شما آماده است خیلی سریع تا وقتی سفت نشده آن را داخل ظرف مناسب بریزید و روی آن را با دارچین یا خلال پسته تزئین و سپس نوش جان‌ کنید.

نکات طرز تهیه فرنی

  • توجه داشته باشید که بافت فرنی داغ کمی آبکی است، بنابراین وقتی فرنی را از روی حرارت برمی‌دارید نباید سفت یا آبکی باشد.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع دسرهای لذیذ مطلب فرنی بادام، دسر خنک تابستانی را مطالعه کنید.














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا