آشپزی

قارچ سوخاری | طرز تهیه قارچ سوخاری | طرز تهیه انواع پیش غذا

قارچ سوخاری که اغلب در کنار غذاهای فست‌فود سرو می‌شود، ارزش غذایی بالایی دارد و به راحتی می‌توانید آن را در منزل تهیه کنید.

قارچ سوخاری از پیش‌غذاهای محبوبی است که در رستوران­‌ها و فست‌فودها سرو می‌شود. برای تهیه این پیش‌غذا روش‌های مختلفی وجود دارد. در ادامه دو روش برای تهیه قارچ سوخاری خانگی، پفکی و خوشمزه  آموزش داده‌شده است. با بخش آشپزی مجله پامپا همراه باشید.

مواد لازم

  • قارچ ۱۶ عدد
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • آرد ۱۵۰ گرم
  • آرد سوخاری ۱۵۰ گرم
  • روغن سرخ کردنی به مقدار کافی
  • ماست به میزان کافی
  • نمک به میزان مافی

طرز تهیه

مرحله­ اول

برای تهیه قارچ‌های سوخاری رستورانی یکدست بهتر است از قارچ‌های دکمه‌ای و یک اندازه و ترجیحا بسته‌بندی آماده استفاده کنید که تمیزتر هستند. اما اگر قارچ‌ها، خاک و شن و ماسه زیاد دارند پوست آن‌ها را جدا کنید و باکمی آب بشورید و اجازه دهید کاملاً خشک شوند. اگر دوست داشتید می‌توانید قارچ‌ها را برش بزنید.

مرحله دوم

در این مرحله دو راه دارید:

روش اول: ابتدا تخم‌مرغ‌ها را در ظرف گودی باکمی نمک به‌خوبی هم زده. بعدازاینکه قارچ‌ها کاملاً خشک شدند آن‌ها را به آرد سفید آغشته کنید و سپس در ظرف تخم‌مرغ فروکنید و اجازه دهید چند دقیقه در ظرف تخم‌مرغ‌ها بمانند، در آخر قارچ‌ها به آرد سوخاری آغشته کنید.

روش دوم: تخم‌مرغ، یک قاشق غذاخوری ماست و یا کمی شیر را و مقداری نمک را به هم به‌خوبی مخلوط‌کنید. و مقداری آرد سوخاری را به مخلوط اضافه کنید تا حالت خمیری پیدا کند. سپس قارچ‌ها را که کاملاً خشک‌شده‌اند به مخلوط آغشته کنید و اجازه دهید چند دقیقه در مخلوط بمانند تا کاملاً به مواد آغشته شوند. سپس در آرد سوخاری بغلتانید.

مرحله سوم

روغن را در قابلمه گودی ریخته و روی حرارت متوسط رو به بالا قرار دهید تا کاملاً داغ شود. برای اینکه قارچ‌ها به‌خوبی سوخاری شوند باید روغن کاملاً داغ باشد. برای اینکه بدانید روغن کی آماده است تکه کوچکی نان را در روغن قرار دهید، زمانی که نان در روغن فرونرفت و شروع به سرخ شدن کرد یعنی روغن شما آماده است. قارچ‌ها را داخل روغن داغ قرار دهید و اجازه دهید سرخ شوند. زمانی که رنگ آن‌ها طلایی شد، آن‌ها را روی دستمال و یا ظرفی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

مرحله آخر

قارچ‌ها را در ظرفی که می‌خواهید سرو کنید قرار دهید برای اینکه ظاهر زیباتری پیدا کنید می‌توانید روی آن‌ها کمی سبزی تازه بریزید و با سس دلخواه میل کنید. نوش جان!

قارچ سوخاری با پنیر

برای داشتن قارچ‌های سوخاری با پنیر کافی است در مرحله اول ساقه قارچ‌ها را جدا کرده و کمی پنیر پیتزا و یا پارمزان داخلش قرار داده و سپس بقیه مراحل را همان‌طور که توضیح داده شد انجام دهید.

نکته

  • دقت کنید که همیشه حرارت زیر روغن متوسط رو به بالا باشد در غیر این صورت ممکن است قسمت سوخاری شده از قارچ جداشده و قارچ‌ها را خراب کند.
  • حتما از روغنی استفاده کنید که مناسب سرخ کردن و حرارت بالا باشد.( روغن آفتاب‌گردان و روغن ذرت اصلاً مناسب نیستند.)
  • قارچ‌ها را خیلی در آب قرار ندهید و نشورید چراکه قارچ حالت اسفنجی دارد و آب را به خود جذب می‌کند و موقع سرخ شدن بسیار خطرناک است.
  • می‌توانید از ادویه و چاشنی‌هایی  که دوست دارید مثل پودر سیر و پودر پاپریکا و آب‌لیمو در مخلوط تخم‌مرغ استفاده کنید.
  • اگر  از آرد سوخاری درشت و یا پودر نان استفاده کنید قارچ‌ها ظاهر بسیار زیباتری پیدا خواهند کرد.
  • اگر دستگاه سرخ‌کن داشته باشید کار راحتر است و قارچ‌ها طعم و مزه بهتری خواهند داشت. اما اگر نداشتید همان‌طور که گفته شد از یک قابلمه گود استفاده کنید.
  • تعداد زیادی قارچ را همزمان در قابلمه یا سرخ‌کن نریزید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ طرز تهیه سس ماست یک چاشنی رژیمی و کم‌کالری را مطالعه کنید.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا