آشپزی

ته چین آلبالو | طرز تهیه ته چین آلبالو | دستور پخت ته چین آلبالو

ته چین آلبالو یکی از انواع ته چین ها می‌باشد که بسیار خوشمزه و تابستانی است و همزمان در تابستان با رسیدن آلبالو می‌توانید این ته چین خوشمزه را درست کنید.

ته چین آلبالو

برای ته چین آلبالو مانند سایر ته چین‌ها می‌توانید هم از مرغ و هم از گوشت قلقلی برای تهیه آن استفاده کنید. این ته چین یک گزینه بسیار مناسب است که می‌توانید برای مجالس و مهمانی خود تهیه کنید. ته‌چین آلبالو طعم و مزه خوبی دارد و طعمی مانند همان آلبالوپلو دارد. امروز در مجله پامپا ته‌چین آلبالو را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم برای

  • برنج ۲ پیمانه
  • آلبالو ۵۰۰ گرم
  • مرغ ۵۰۰ گرم
  • شکر یک غذاخوری
  • گلاب یک قاشق غذاخوری
  • ماست ۱/۴ پیمانه و یک قاشق غذاخوری
  • زرده تخم‌مرغ یک عدد
  • سس مایونز یک قاشق غذاخوری
  • کره ۵۰ گرم
  • زعفران به مقدار لازم
  • آب‌لیموترش یک قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز  به مقدار لازم

طرز تهیه

مرحله اول: مرینت کردن مرغ

ابتدا باید فیله مرغ را مزه‌دار کنیم. برای این کار فیله مرغ را مکعبی خردکنید و داخل کاسه ریخته و مقداری زعفران و آب‌لیموترش و یک قاشق غذاخوری ماست و مایونز و ادویه اضافه کنید و برای یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.

مرحله دوم: پخت آلبالو

آلبالو را خوب بشورید و هسته آن را با کمک هسته‌گیر جدا کنید سپس داخل قابلمه ریخته و با شکر مخلوط‌کنید و ۱/۴ پیمانه آب ریخته و بگذارید روی حرارت ملایم تا آلبالوها پخته و نرم شوند سپس آلبالوها را جدا کنید و آب آن را کنار بگذارید.

مرحله سوم: سرخ کردن مرغ و تهیه مایه ته‌ چین

در ادامه کمی کره و روغن داخل تابه ریخته و مرغ‌های مرینت شده را داخل آن سرخ‌کنید و برای ۱۰ دقیقه درب قابلمه را قرار دهید تا مرغ‌ها پخته شوند سپس از روی حرارت بردارید داخل یک‌کاسه ماست و زرده و گلاب و زعفران دم‌کرده غلیظ را بریزید و هم بزنید تا مواد به‌خوبی مخلوط شوند.

مرحله چهارم: تهیه

در ادامه برنج را که از قبل کمی بانمک خیس کردید روی حرارت قرار دهید و یک مقدار زنده‌تر از همیشه از روی حرارت بردارید و آبکش کنید و نصف برنج را با مخلوط مایه ماست و زرده مخلوط‌کنید و مابقی برنج را داخل کاسه ریخته و کمی از آب‌آلبالو روی آن بریزید تا قرمز شود.

مرحله پنجم: پخت

در ادامه قابلمه موردنظر را روی حرارت قرار دهید و روغن داخل آن بریزید تا داغ شود سپس برنج زعفرانی را بریزید و خوب سطح آن را صاف کنید و روی آن مرغ‌ها را به همراه آلبالو بریزید و بعد برنج آلبالویی را ریخته و خوب فشرده کنید و درب قابلمه را قرار دهید و برای ۵۰ دقیقه ته چین را دم بگذارید سپس روی دیس برگردانید و با مغزهای مختلف سرو کنید. نوش جان !

نکات کلیدی در تهیه ته چین آلبالو با گوشت قلقلی

  • می‌توانید گوشت قلقلی تهیه کنید و به‌جای مرغ استفاده کنید.
  • تهیه ته چین به‌صورت دورنگ دلخواه است می‌توانید مقداری زرده و ماست را بیشتر کنید و تمام برنج را زعفرانی کنید.
  • اگر آلبالوها خیلی ترش بودند از شکر بیشتری استفاده کنید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب رشته پلوی زعفرانی، بدون گوشت را مطالعه کنید.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا