آشپزی

پیتزا با اسفناج | طرز تهیه پیتزا با اسفناج | دستور پیتزا اسفناج | پیتزا با اسفناج خوشمزه

از خوبی‌های درست کردن پیتزا در خانه این‌ است که می‌توانید چند مدل پیتزا را در یک وعده درست کنید. داشتن چند طعم مختلف کنار هم لذت خوردن پیتزا را چند برابر می‌کند، به‌خصوص اگر عاشق پیتزا باشید.

پیتزا با اسفناج

ترکیب اسفناج و پنیر، پیتزا را خوشمزه‌تر از چیزی که هرگز فکرش را نمی‌کردید می‌کند. به‌خصوص اگر با طعم سیر مشکلی نداشته باشید، بازهم خوشمزه‌تر می‌شود. در طرز تهیه پیتزا با اسفناج از لوبیای سفید به‌عنوان مواد اولیه استفاده می‌شود. باوجود اسفناج، سیر و لوبیای سفید ارزش غذایی پیتزای شما بسیار بالا می‌رود. ارزش بالای غذایی معادل ساعت‌ها سیری خواهد بود. در ادامه با طرز تهیه پیتزا با اسفناج همراه مجله پامپا باشید.

مواد لازم برای تهیه پیتزا با اسفناج

  • خمیر پیتزا ۴۵۰ گرم
  • روغن‌زیتون دو تا چهار قاشق چای‌خوری
  • لوبیا چشم‌بلبلی پخته‌شده یک‌چهارم فنجان
  • سیر (خردشده) دو حبه
  • پنیر موزارلا (رنده شده) ۱۴۰ گرم
  • پنیر پارمسان (رنده شده) ۵۰ گرم
  • اسفناج تازه یا بیبی اسفناج ۱۲۰ گرم
  • طرز تهیه پیتزا با اسفناج

مرحله اول

اولین مرحله در تهیه پیتزا، گرم کردن فر است. فر را روشن و روی دمای ۲۵۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. تا فر گرم می‌شود به سراغ مراحل دیگر بروید. قبل از پخت، فر باید حدود سی دقیقه گرم شود.

مرحله دوم

یک کاغذ نسوز روی سطح کارتان پهن کنید. خمیر پیتزا را که از قبل تهیه کرده‌اید، به کمک وردنه روی کاغذ پهن کنید. نیازی نیست که شکل و شمایل خمیر کاملا گرد باشد. بنابراین حساسیت به خرج ندهید.

مرحله سوم

دو قاشق چای‌خوری روغن‌زیتون را به کمک قلم‌موی آشپزی روی سطح خمیر پخش کنید. حبه‌های سیر را به کمک چاقو ریز خرد کنید و همراه لوبیا سفید پخته شده روی خمیر پخش کنید. پنیر موزارلای رنده شده را هم‌روی خمیر پخش کنید. سپس اگر از پنیر پارمسان پودری استفاده می‌کنید که چه‌بهتر، در غیر این صورت پنیر پارمسان را هم‌روی مواد رنده کنید.

مرحله چهارم

یک‌کاسه متوسط بردارید. اسفناج را همراه نمک و فلفل داخل کاسه بریزید. و بعد از مخلوط کردن کنار بگذارید.

مرحله پنجم

سینی فر را بیرون بیاورید و بااحتیاط پیتزا را روی سینی فر قرار دهید. برگ‌های اسفناج را روی پیتزا پخش کنید و در فر را ببندید. صبر کنید تا حدود هفت تا هشت دقیقه پیتزا با همان حرارت بپزد. وقتی نان پیتزا قهوه‌ای‌رنگ شد، پیتزا اسفناج خوشمزه آماده است.

نکات طرز تهیه پیتزا با اسفناج

  • بسته به سلیقه‌ خود می‌توانید برای تزئین پیتزای اسفناج از مقداری گردوی خرد شده استفاده کنید.
  • لوبیا چشم‌بلبلی را هم می‌توانید از قبل بپزید یا از کنسرو آماده استفاده کنید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع پیتزاهای لذیذ مطلب پیتزا با نان تست و سوسیس سریع و خوشمزه در فر را مطالعه کنید.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا