آشپزی

رولت گردویی | طرز تهیه رولت گردویی | رولت گردویی ساده

رولت گردویی یکی از خوشمزه‌ترین رولت‌ها است و بهترین گزینه برای عصرانه که بسیار خوشمزه و مقوی است، و طرز تهیه بسیار ساده‌ای دارد.

رولت گردویی

رولت گردویی گزینه مناسب برای مهمانی‌ها است. اگر طعم و مزه گردو در شیرینی‌ها را دوست دارید پس حتما عاشق این رولت خوشمزه خواهید شد. این رولت همراه با چای یا قهوه بسیار دل‌چسب خواهد شد. امروز در مجله پامپا رولت گردویی را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه رولت گردویی عصرانه

  • تخم‌مرغ یک عدد
  • آرد سفید ۲.۵ پیمانه
  • ماست سفت شیرین ۱/۲ پیمانه
  • کره ۱/۲ پیمانه
  • بیکینگ‌پودر ۲.۵ قاشق چای‌خوری
  • شکر ۱/۲ پیمانه

مواد لازم برای تهیه مواد میانی رولت گردویی

  • گردو خردشده ۱/۲ پیمانه
  • سفیده تخم‌مرغ یک عدد
  • دارچین یک قاشق غذاخوری
  • هل ساییده شده یک قاشق مرباخوری
  • شکر ۱/۲ پیمانه

مواد لازم برای رویه رولت

  • زرده تخم‌مرغ یک عدد
  • کنجد و سیاه‌دانه به مقدار لازم

طرز تهیه رولت گردویی

مرحله اول: مخلوط کردن ماست

ابتدا کره را ذوب کنید و به‌همراه شکر و تخم‌مرغ و ماست شیرین (حتما ماست باید شیرین و چکیده باشد اگر چکیده نیست می‌توانید داخل کیسه ریخته تا آب اضافی آن خارج شود) خوب مواد را هم بزنید تا یکدست شود.

مرحله دوم: استراحت مواد

در ادامه آرد و بیکینگ‌پودر را باهم مخلوط‌کنید و سه بار الک کنید و به‌تدریج به مخلوط فوق اضافه کنید. خوب مواد را هم بزنید تا خمیر وسط کاسه جمع شود شروع به ورز دادن مواد کنید و اگر خیلی به دست چسبید مقداری آرد بزنید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید سپس داخل کاسه ریخته و به مدت یک ساعت در دمای محیط بگذارید تا استراحت کند.

مرحله سوم: تهیه مواد میانی

سفیده تخم‌مرغ را خوب با همزن دستی بزنید تا از لختگی خارج شود و کنار بگذارید. داخل یک‌کاسه دیگر گردو خردشده را به‌همراه شکر و هل و دارچین ریخته و هم بزنید.

مرحله چهارم: تهیه رولت گردویی

در ادامه خمیر را بعد از یک ساعت روی سطح آرد پاشی شده وردنه بکشید و به شکلی بیضی بازکنید و روی خمیر را با قلم‌مو سفیده تخم‌مرغ زده و مواد گردویی را بریزید و خمیر را رول کنید.

مرحله پنجم: پخت رولت گردویی

سطح خمیر را به زرده تخم‌مرغ آغشته کنید، سپس به‌دلخواه کنجد و سیاه‌دانه بپاشید و در فر از قبل گرم شده به‌مدت ۳۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا پخته شود می‌توانید در انتها یک دقیقه روی خمیر را نیز روشن کنید تا طلایی شود بعد از پخت لای یک دستمال نخی قرار دهید و صبر کنید تا نرم شود سپس به‌دلخواه برش بزنید. نوش جان!

نکات کلیدی در تهیه رولت گردویی

  • برای نگهداری رولت گردویی در ظرف دربسته بریزید.
  • برای فر برقی و توستر و سولاردم دما را ۲۰ درجه کمتر تنظیم کنید.
  • با توجه به فرهای مختلف بعد از ۲۵ دقیقه چک شود.
  • می‌توانید یک‌کاسه آب داخل فر قرار دهید تا نان رولت نرم شود.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب شیرینی رول دارچینی، پرانرژی و ساده  را مطالعه کنید.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا