آشپزی

ورقه بادمجان | طرز تهیه ورقه بادمجان | ورقه بادمجان بدون گوشت


ورقه بادمجان بسیار مقرون به صرفه است و خیلی سریع و راحت تهیه می‌شود و برای روزهایی که زمان کافی ندارید و یا گزینه‌ای برای تهیه غذا ندارید، می‌توانید این ورقه بادمجان خوشمزه را تهیه کنید.

ورقه بادمجان

ورقه بادمجان یکی از انواع خوراک‌ها است. این خوراک را می‌توانید هم با پلو و هم همراه نان سرو کنید. از ویژگی‌های این خوراک فاقد گوشت بودن آن است و برای کسانی‌که گیاه‌خوار هستند بسیار مناسب است. اگر مزه و طعم بادمجان را دوست دارید این غذا را از دست ندهید ترکیب آن با سیر و گوجه بسیار دلچسب است. در انتخاب بادمجان دقت کنید تا بادمجان‌های کشیده و قلمی انتخاب کنید تا ورقه بادمجان نیز خوشمزه‌تر شود. امروز در مجله پامپا ورقه بادمجان را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه ورقه بادمجان

  • بادمجان ۴ عدد
  • سیر ۴ حبه
  • تخم مرغ ۳ الی ۴ عدد
  • گوجه فرنگی ۲ عدد
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه ورقه بادمجان گیلانی بدون گوشت

مرحله اول: آماده سازی بادمجان

ابتدا باید بادمجان‌ها را انتخاب کنید. شما می‌توانید از بادمجان‌های گوشتی یا قلمی بنا به سلیقه خود استفاده کنید. پوست بادمجان را پوست گرفته و بعد به صورت حلقه‌ای خرد کنید و برای ۳۰ دقیقه در مخلوط آب و نمک قرار دهید تا تلخی بادمجان‌ها گرفته شود.

مرحله دوم: سرخ کردن بادمجان

بعد از گذشت ۳۰ دقیقه بادمجان‌ها را آبکش کنید و خوب بشویید تا نمک اضافی آن گرفته شود سپس خشک کنید و داخل تابه کمی روغن ریخته و بادمجان‌ها را داخل روغن داغ سرخ کنید و کنار بگذارید.

مرحله سوم: تفت دادن گوجه و سیر

در ادامه گوجه فرنگی‌ها را شسته و به صورت حلقه‌ای برش بزنید و داخل تابه کمی سرخ کنید سپس سیر‌ها را پوست گرفته و پوره کنید و به گوجه‌ها اضافه کنید و همراه با آن کمی تفت دهید تا بوی سیر بلند شود.

مرحله چهارم: تهیه ورقه بادمجان

حالا مخلوط گوجه و سیر تفت داده شده را روی بادمجان‌ها قرار دهید و داخل یک کاسه تخم مرغ‌ها را به همراه ادویه‌ها و کمی نمک با چنگال بزنید تا از لختگی خارج شود سپس روی مواد ریخته و بگذارید تا تخم مرغ پخته شود سپس به همراه کمی جعفری تزئین کنید. نوش جان!

نکات کلیدی در تهیه ورقه بادمجان بدون گوشت

  • به دلخواه می‌توانید کمی دارچین به مواد اضافه کنید.
  • بادمجان‌ را کمتر از حد معمول سرخ کنید زیرا با تخم مرغ کمی پخته می‌شود.
  • به دلخواه مقدار سیر این غذا را می‌توانید کم و زیاد کنید.
  • اگر دوست دارید غذای کم روغنی داشته باشید بادمجان‌ها را در هواپز یا سرخ کن رژیمی سرخ کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی بیشتر با یک غذای مجلسی مطلب اردور بادمجان، پیش غذای خوشمزه با گوشت چرخ کرده را مطالعه کنید.














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا