آشپزی

پودینگ سوسیس | طرز تهیه پودینگ سوسیس | پودینگ سوسیس خوشمزه


پودینگ سوسیس یکی از غذاهای فوری و بسیار خوشمزه است که می‌توانید به راحتی و با چند قلم مواد یک پودینگ سوسیس لذیذ و سریع تهیه کنید.

پودینگ سوسیس

پودینگ سوسیس را می‌توانید برای دورهمی یا در مهمانی در کنار دیگر غذاها تهیه کنید. این پیش غذا طعم و مزه بسیار خوبی دارد و بچه‌ها نیز به‌شدت عاشق این غذا خواهند شد. می‌توانید از هر نوع سوسیس یا هات‌داگی استفاده کنید یا سبزیجات دیگر نیز به دلخواه اضافه کنید، همچنین می‌توانید در تهیه این پودینگ از گوشت چرخ‌کرده یا سینه مرغ نیز استفاده کنید. امروز در مجله پامپا پودینگ سوسیس را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه پودینگ سوسیس

  • آرد یک پیمانه
  • تخم مرغ ۵ عدد
  • شیر ۱/۴ پیمانه
  • ماست شیرین ۱/۲ پیمانه
  • روغن مایع ۱/۴ پیمانه
  • بیکینگ پودر ۲ چایخوری
  • فلفل دلمه یک عدد
  • هات داگ ۳ عدد
  • پنیر پیتزا ۲ پیمانه
  • جعفری و ریحان خشک به مقدار لازم
  • نمک، فلفل سیاه، پولبیبر، آویشن، پودر گشنیز، پودر سیر و پودر پیاز به مقدار لازم

طرز تهیه پودینگ سوسیس فوری و خوشمزه

مرحله اول: هم زدن تخم مرغ

ابتدا تخم مرغ‌ها را داخل یک کاسه شکسته و با همزن دستی و یا برقی به مدت چند دقیقه هم بزنید تا تخم مرغ از لختگی خارج شود. حالا به ترتیب شیر و روغن و آرد و بیکینگ‌ پودر و ماست را اضافه کنید و خوب مواد را هم بزنید تا یکدست شود و گلوله آرد کاملا باز شود می‌توانید از دور کند همزن برای هم زدن استفاده کنید.

مرحله دوم: تهیه پودینگ سوسیس

حالا تمام ادویه‌ها را به همراه سبزی‌های خشک را اضافه کنید و هم بزنید. قالب مورد نظر را کمی چرب کنید. اگر دوست دارید به‌صورت کامل پودینگ را از قالب خارج کنید از کاغذ روغنی استفاده کنید و کف قالب را با آن بپوشانید. نیمی از مایه پودینگ را بریزید و روی مواد کمی هات داگ خرد شده و فلفل دلمه ریخته و باقی مواد را داخل قالب بریزید.

مرحله سوم: پخت پودینگ سوسیس

حالا روی مواد را با پنیر پیتزا کاور کنید و برای تزئین از کمی رزماری و گوجه خشک استفاده کنید و روی پودینگ را تزئین کنید. حالا قالب مورد نظر را در پنجره وسط فر قرار دهید و به مدت ۴۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا زمانی‌که پودینگ پخته و پنیر طلایی شود سپس از فر خارج و صبر کنید تا کمی خنک شده و با سس دلخواه سرو کنید. نوش جان!

نکات کلیدی در تهیه پودینگ سوسیس

  • مایع پودینگ تهیه شده نباید خیلی سفت باشد و باید کمی روان باشد.
  • شما اگر فر ندارید می‌توانید از کیک پزهای برقی یا داخل تابه یا قابلمه استفاده کنید.
  • برای فرهای برقی و توستر ۲۰ درجه دما را کمتر تنظیم کنید.
  • فلفل دلمه را حذف نکنید طعم و مزه بسیار خوبی به پودینگ سوسیس می‌دهد.
  • به دلخواه می‌توانید از قارچ یا کمی گوشت چرخ کرده به همراه دیگر سبزیجات استفاده کنید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ با سوسیس مطلب طرز تهیه توپک سوسیس با پنیر چدار را مطالعه کنید.














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا