آشپزی

کلوچه مرغ | طرز تهیه کلوچه مرغ | کلوچه مرغ پنیری | دستور تهیه کلوچه مرغ


کلوچه مرغ پنیری را برای شام یا نهار به همراه نان تازه یا پلو سرو کنید و در غذاهای خود تنوع ایجاد کنید و یا حتی می‌توانید برای تولدها نیز استفاده کنید و یا با نان باگت یک ساندویچ بسیار خوشمزه تهیه کنید.

کلوچه مرغ

کلوچه مرغ پنیری یکی از غذاهای فوری و خوشمزه است که شاید شما با شنیدن اسم آن فکر کنید نیازی به تهیه خمیر دارد، در صورتی‌که یک نوع کوکو یا کتلت است که با افزودن ادویه‌ها و پنیر پیتزا تهیه می‌شود. شما می‌توانید از سینه بوقلمون نیز در تهیه این کتلت مرغ پنیری استفاده کنید. امروز در مجله پامپا طرز تهیه کلوچه مرغ پنیری را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه کلوچه مرغ پنیری

  • فیله یا سینه مرغ بدون استخوان ۵۰۰ گرم
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • شوید تازه خرد شده ۲ قاشق غذا‌خوری
  • سس مایونز ۲ قاشق غذا‌خوری
  • سیر ۲ حبه
  • آرد سفید ۱/۳ پیمانه
  • پنیر رنده شده یک پیمانه
  • نمک یک قاشق چای‌خوری
  • زعفران سابیده شده کمی
  • فلفل سیاه، پاپریکا، آویشن به مقدار لازم

طرز تهیه کلوچه مرغ پنیری ساده

مرحله اول: خرد کردن مواد

ابتدا فیله مرغ یا سینه مرغ را بدون استخوان کنید و بعد مرغ را به صورت نگینی خیلی ریز خرد کنید سپس شوید تازه را نیز شسته و ساطوری ریز خرد کنید. سیر را پوست بگیرید و رنده بزنید.

مرحله دوم: مخلوط کردن مواد

سینه مرغ را داخل کاسه ریخته و به آن سس مایونز و آرد و تخم مرغ و سیر و شوید و پنیر پیتزا رنده شده و ادویه‌ها و کمی زعفران را اضافه کنید و هم بزنید سپس روی کاسه را پوشانده و برای یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مرغ مزه‌دار شود.

مرحله سوم: سرخ کردن کلوچه مرغ

در ادامه بعد از گذشت یک ساعت مقداری روغن سرخ کردنی داخل تابه بریزید تا داغ شود سپس از مواد با قاشق برداشته و داخل تابه قرار دهید و کمی با پشت قاشق کلوچه را پهن کنید. تمام مواد را به همین روش با قاشق برداشته و در روغن داغ قرار دهید.

مرحله چهارم: تهیه کلوچه مرغ پنیری

حالا هر دو طرف کلوچه مرغ پنیری را سرخ کنید تا طلایی و برشته شود سپس به روی دستمال روغن‌گیر قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود با این مقدار مواد حدود ۱۸ عدد کتلت مرغ پنیری خواهید داشت. کتلت مرغ شما آماده است، به همراه سس دلخواه سرو کنید. نوش‌جان!

نکات کلیدی در تهیه کلوچه مرغ

  • پیشنهاد می‌شود از ران مرغ استفاده کنید زیرا نسبت به سینه مرغ لطیف تر و نرم است.
  • شما می‌توانید کلوچه مرغ پنیری را هم به صورت گرم و هم سرد سرو کنید.
  • اگر طعم شوید را دوست ندارید می‌توانید از کمی جعفری به همراه پیازچه استفاده کنید.
  • بنا به سلیقه خود می‌توانید از هر نوع پنیر پیتزا استفاده کنید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب کوکو با لوبیا چشم بلبلی، ساده و خوشمزه را مطالعه کنید.














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا