آشپزی

نان کندو | طرز تهیه نان کندو | نان کندو نان ساده لبنانی | دستور پخت نان کندو


نان کندو یکی از نان‌های مغزدار و خوشمزه عربی است که می‌توانید میان آن را پنیر، خرما، گردو، شکلات، مارمالاد یا هر چیز دیگری که مایل هستید بگذارید.

نان کندو

نان کندو یک نوع نان محلی و خوشمزه عربی است که می‌توانید خیلی راحت و سریع آن را در منزل طبخ و سرو کنید. دلیل نام‌گذاری این نان به‌خاطر شباهت ظاهری آن به کندوی زنبور عسل است. می‌توانید از انواع خوراکی‌ها چون شکلات، گردو، مارمالاد، عسل و… برای مغز نان کندو استفاده کنید. همچنین می‌توانید با آماده کردن مواد گوشتی برای مغز نان کندو، این نان را به‌عنوان پیش‌غذا و عصرانه نیز سرو کنید. با ما در مجله پامپا همراه باشید.

مواد لازم

  • آرد سفید: دو پیمانه
  • شیر ولرم: دو سوم پیمانه
  • شکر: دو قاشق غذاخوری
  • خمیر مایه فوری: یک قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: یک قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر: نصف قاشق چای‌خوری
  • کنجد: به مقدار لازم
  • زرده تخم‌مرغ: یک عدد
  • زعفران: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه

  • ابتدا مواد شیر ولرم، یک قاشق چای‌خوری شکر و خمیر مایه را در یک ظرف ریخته و مخلوط کنید.
  • روی ظرف مخلوط خمیر را پوشانده و یک ربع کنار بگذارید تا به عمل بیاید.
  • سپس مواد آرد، باقیمانده شکر و بکینگ پودر را در یک ظرف بریزید.
  • خمیر مایه را به مواد اضافه و به خوبی ورز دهید. روغن مایع را نیز اضافه کرده و مجدد ورز بدهید.
  • خمیر آماده شده را به مدت یک ساعت در یک ظرف چرب شده ریخته و روی آن را با سلفون بپوشانید و استراحت دهید.
  • سپس کمی از خمیر برداشته و در قالب مورد نظر خود ریخته و شکل دهید.
  • گلوله‌های نان را در داخل سینی فر بچینید.
  • برای روی خمیر، تخم‌مرغ و زعفران را مخلوط کرده و روی خمیر بمالید.
  • سپس کمی کنجد نیز روی نان بریزید.
  • فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم و چند دقیقه صبر کنید تا گرم شود. طرز تهیه نان شیر عسلی خانگی هم به دستور پخت این کیک شباهت دارد.
  • سپس سینی فر را به مدت ۳۰ دقیقه در فر بگذارید تا آماده شود.
  • می‌توانید در زمان طبخ نان، در وسط خمیر از کمی پنیر خامه‌ای استفاده کنید.

پیشنهاد مطالعه: طرز تهیه کیک گردویی، بدون فر، آسان و سریع را بخوانید.














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا