آشپزی

کیک پودینگ لیمویی | طرز تهیه کیک پودینگ لیمویی | پودینگ لیمویی


یکی از انواع دسرهای بسیار خوشمزه و سریع انواع مختلفی از کیک‌های پودینگی است، شما می‌توانید پودینگ‌ها را با انواع مختلفی از طعم‌ها تهیه کنید.

کیک پودینگ لیمویی

کیک پودینگ لیمویی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و پرطرفدار بوده که می‌توانید به راحتی و خیلی سریع در منزل آن را طبخ و آماده کنید. مواد اصلی این کیک شامل آرد، آب لیمو تازه، تخم‌مرغ، شیر و شکر است که می‌توانید باب طبع خود برخی از مقدار مواد آن را کم و زیاد کنید. می‌توانید به جای شکر از پودر قند نیز استفاده کنید و بعد از آماده شدن کیک، روی آن کمی پودر قند بریزید. با مجله پامپا همراه باشید.

کیک پودینگ لیمویی یک دسر خوشمزه و محبوب در تمام مهمانی‌ها و مجالس است. می‌توانید این دسر را برای انواع دورهمی‌های دوستانه و خانوادگی در منزل طبخ و آماده کرده و از طعم و عطر آن لذت ببرید.

مواد لازم

  • آرد: ۵۰ گرم
  • شیر: ۱ پیمانه
  • تخم‌مرغ: ۳ عدد
  • شکر: نصف پیمانه
  • کره: ۶۰ گرم
  • وانیل: یک قاشق غذاخوری
  • آب لیموترش: یک چهارم پیمانه
  • نمک: نصف قاشق چای‌خوری

پودینگ لیمویی

طرز تهیه

  1. ابتدا سفیده و زرده تخم‌مرغ‌ها را در دو ظرف جداگانه بریزید.
  2. زرده تخم‌مرغ را هم زده و خوب مخلوط کنید.
  3. سپس شیر، کره، شکر و آب لیمو تازه را به زرده تخم‌مرغ اضافه و مخلوط کنید.
  4. آرد الک شده و نمک را نیز به مخلوط زرده تخم‌مرغ اضافه و هم بزنید.
  5. سفیده تخم‌مرغ را با همزن برقی هم زده تا کف کند.
  6. سپس سفیده تخم‌مرغ را به مخلوط زرده اضافه و ترکیب کنید.
  7. فر را در دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کرده تا گرم شود.
  8. کاسه‌های کوچک مخصوص فر را با کمی کره و یا روغن چرب کنید.
  9. سپس نصف کاسه‌های فر را از مایه کیک پودینگ پر کنید.
  10. کاسه‌ها را به مدت ۴۵ دقیقه در فر بگذارید تا آماده شود.
  11. می‌توانید از انواع میوه‌های فصل برای تزئین کیک پودینگ استفاده کنید.

فصل لیمو ترش است و کیک‌های لیمویی بسیار باب طبع به شمار می‌روند. دستور یک نوع دیگر آن را در مجله دنبال کنید.

پیشنهاد مطالعه: طرز تهیه ترافل خرما، یک دسر ساده و مقوی را بخوانید.














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا