آشپزی

طرز تهیه پیتزا در ماهیتابه | پیتزا در ماهیتابه | پیتزا تابه ای | پیتزا

طرز تهیه پیتزا در ماهیتابه ساده است. تنها کافی است یک خمیر مناسب تهیه کنید و بقیه مراحل آن هم که کاری ندارد و در یک چشم بر هم زدن آماده می‌شود.

طرز تهیه پیتزا در ماهیتابه

پیتزا همیشه دوست‌داشتنی است. اگر بتوانیم پیتزا را در خانه درست کنیم که از سالم بودن آن هم مطمئن شویم، دوست‌داشتنی‌تر هم می‌شود. در ادامه با مجله پامپا همراه باشید تا طرز تهیه پیتزا در ماهیتابه را بخوانید.

مواد لازم برای خمیر

  • یک کیلو آرد همه کاره (تقریبا ۸ فنجان)
  • ۳۰ گرم نمک (یک ونیم قاشق غذاخوری)
  • ۷۰۰ گرم آب ولرم (۲ و سه چهارم فنجان)
  • ۶۰ گرم کره
  • ۴۰ گرم روغن زیتون (تقریبا ۳ قاشق غذاخوری)
  • ۵ گرم مخمر خشک فعال

مواد لازم برای سس پیتزا

  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • یک حبه سیر رنده‌شده
  • ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • گوجه خردشده
  • یک قاشق چای‌خوری نمک
  • ۲ قاشق غذاخوری عسل

مواد لازم برای پیتزا

  • روغن زیتون
  • ۵۰۰ گرم پنیر موزارلای کم‌چرب
  • ۳۰۰ پنیر موزارلای تازه تکه‌شده
  • پپرونی به مقدار لازم
  • ارگانو یا پونه به مقدار لازم

طرز تهیه پیتزا در ماهیتابه

مرحله اول

آرد و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. در یک کاسه دیگر آب کره روغن زیتون و مخمر را به‌خوبی هم بزنید. با یک کاردک در مرکز مخلوط آرد یک حفره ایجاد کنید و محتویات کاسه دیگر را در آن بریزید.

هم بزنید تا همه چیز خوب با هم مخلوط شود. این کار را تا زمانی که مخلوط به یک توپ خمیری مرطوب تبدیل شود، ادامه دهید. بعد روی آن را با یک کیسه پلاستیکی بپوشانید تا برای ۳۰ دقیقه استراحت کند.

مرحله دوم

خمیر را به ۳ تکه مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل توپ دربیاورید. از روغن زیتون استفاده کنید تا هر سه تابه را چرب کنید. در هرکدام از تابه‌ها یکی از خمیرها را قرار دهید.

مرحله سوم

یک قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید. وقتی روغن داغ شد سیر رنده‌شده را در آن بیندازید و هم بزنید تا طلایی شود و بوی آن را حس کنید.

رب گوجه و تکه‌های چیلی را اضافه کنید و با دمای متوسط کار را ادامه دهید تا مخلوط کاراملی شود.

مرحله چهارم

گوجه‌فرنگی‌ها را اضافه کنید، بگذارید بجوشد، سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید برای ۳۰ دقیقه بجوشد. گاه گاه آن را هم بزنید.

سس را از روی حرارت بردارید و آن را با عسل و نمک مزه‌دار کنید و در مخلوط‌کن بریزید یا بگذارید سرد شود و با همزن معمولی هم بزنید.

مرحله پنجم

فر را با حرارت ۴۵۰ درجه داغ کنید. خمیر را به آرامی ‌به لبه‌های ماهیتابه بکشید. با استفاده از قاشق، ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری سس را روی خمیر بریزید و به آرامی ‌روی خمیر را بپوشانید. موزارلای کم‌چرب را روی خمیرها بپاشید. سپس آن‌ها را با فلفل دلمه‌ای، تزیین کنید. ارگانو یا پونه کوهی بپاشید و کمی ‌روغن زیتون بمالید.

مرحله آخر طرز تهیه پیتزا در ماهیتابه

پیتزا را در طبقه میانی فر بگذارید. اجازه دهید برای ۱۵ دقیقه یا در این حدود بپزد. از یک کاردک استفاده کنید و گاهی زیر پیتزا را چک کنید. وقتی خمیر طلایی شود، پنیر آب شود و رنگ قهوه‌ای بگیرد پیتزا آماده است.

پیشنهاد مطالعه: طرز تهیه جوجه کباب تنوری را در خانه آماده کنید.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا