آشپزی

طرز تهیه جوجه چینی خانگی | جوجه چینی | جوجه چینی خانگی

جوجه‌چینی را معمولا در رستوران‌ها و آن هم نه در همه رستوران‌ها بلکه یک جای مطمئن و خاص می‌خوریم؛ چرا که هم غذای چربی است هم روند پخت آن به شکلی است که باید به آشپزش اطمینان کامل داشته باشیم.

طرز تهیه جوجه چینی خانگی

جوجه چینی یکی از غذاهای خوشمزه و پر طرفدار در جهان است و همان‌طور که از اسمش مشخص است اصالتی چینی دارد. این غذای خوشمزه شباهت‌هایی به جوجه کباب تابه‌ای دارد؛ البته مواد این دو غذا با هم متفاوت هستند. با مجله پامپا همراه باشید تا طرز تهیه جوجه چینی خانگی را یاد بگیریم.

مواد لازم

  • پیاز: ۱ عدد
  • شیر: نصف لیوان
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • لیمو ترش: ۱ عدد
  • سینه مرغ: ۲ عدد
  • آرد گندم: به اندازه کافی
  • روغن مایع: به اندازه کافی
  • ماءالشعیر کلاسیک: ۱ لیوان
  • بکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به اندازه کافی
  • خمیر مایه فوری: ۱ قاشق غذاخوری

جوجه چینی

طرز تهیه جوجه چینی خانگی

مرحله اول

ابتدا در قابلمه‌ای شیر را می‌ریزیم و روی حرارت قرار می‌دهیم تا ولرم شود و بعد خمیر مایه را به آن اضافه می‌کنیم. سپس زرده تخم‌مرغ‌ها را از سفیده آن‌ها جدا می‌کنیم و در کاسه‌ای جداگانه می‌ریزیم و سفیده‌ها را با همزن خوب می‌زنیم تا کف کند و زمانی که کاسه را برمی‌گردانیم سفیده از آن بیرون نریزید.

مرحله دوم

بعد زرده‌ها را با ماءالشعیر به سفیده اضافه و با هم مخلوط می‌کنیم تا منسجم شوند و آن وقت شیر و خمیر مایه را که با هم مخلوط کرده بودیم به مایه تخم‌مرغ اضافه می‌کنیم.

بکینگ پودر را نیز روی مایه می‌ریزیم و مواد را مخلوط می‌کنیم و آرد گندم را کم کم اضافه می‌کنیم تا در مایه گلوله نشود. به‌حدی آرد گندم می‌ریزیم تا مایه غلظتی شبیه ماست به خود بگیرد.

مرحله سوم

در آخر مقداری نمک و فلفل به سس آماده شده‌مان اضافه می‌کنیم و به مدت ۱ الی ۲ ساعت در یخچال قرار می‌دهیم. سینه‌های مرغ را روی تخته آشپزخانه قرار می‌دهیم و از گوشت مرغ رشته‌هایی به عرض ۲ سانت و طول ۴ سانت برش می‌دهیم.

مرحله چهارم

سپس رشته‌های برش داده شده سینه مرغ را در کاسه‌ای بزرگ قرار می‌دهیم و پیاز را خرد می‌کنیم و روی سینه مرغ‌ها می‌ریزیم و بعد لیمو ترش و نمک، فلفل سیاه و مقداری روغن مایع روی آن می‌ریزیم و با دست مواد را به سینه مرغ‌ها آغشته می‌کنیم.

مرحله پنجم

روی کاسه سلفون می‌کشیم و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال می‌گذاریم تا طعم‌دار شود. سس را از یخچال بیرون می‌آوریم و ترجیحا در تابه‌ای کوچک و گود روغن سرخ کردنی تا حدی می‌ریزیم که مرغ‌های برش خرده در آن شناور باشند و روی حرارت کم تابه را می‌گذاریم تا به مرور زمان داغ شود.

مرحله آخر

سپس برش مرغ‌ها را دانه دانه برمی‌داریم و در سس قرار می‌دهیم تا کاملا آغشته به سس شود و بعد در روغن داغ می‌گذاریم تا مغز پخت و سرخ شوند.

جوجه چینی‌های سرخ‌شده را زمانی که از روغن بیرون می‌آوریم در صافی یا روی دستمال تمیز قرار می‌دهیم تا روغن اضافه آن خارج شود.

جوجه چینی خانگی

پیشنهاد مطالعه: بز قورمه، غذای محبوب کرمانی‌ها را در مجله بخوانید.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا