آشپزی

طرز تهیه رول کباب و بادمجان | رول کباب و بادمجان | رول کباب | رول بادمجان

رول بادمجان با گوشت چرخ‌کرده و سس گوجه‌فرنگی غذایی لذیذ است که به دو روش سرخ‌شده (غیر رژیمی) و کبابی (رژیمی) درست می‌شود.

طرز تهیه رول کباب و بادمجان

رول کباب و بادمجان یک غذای فوق‌العاده خوشمزه و ابتکاری است که‌ می‌توانید به راحتی برای مهمانی خود آن را تهیه کنید زیرا ظاهر بسیار جذاب و خوشمزه‌ای دارد. شما‌ می‌توانید این غذا را به همراه یک پلوی خوشمزه و سالاد دلخواه خود سرو کنید. این غذای خوشمزه روی یک سیخ چوبی تهیه‌ می‌شود و به راحتی داخل تابه‌ می‌توانید آن را درست کنید. با مجله پامپا همراه باشید طرز تهیه رول کباب و بادمجان را به شما یاد دهیم.

مواد لازم برای طرز تهیه رول کباب و بادمجان

  • گوشت چرخ‌کرده ۳۰۰ گرم
  • بادمجان قلمی ۲ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • تخم‌مرغ ۱ عدد
  • جعفری ۱ مشت
  • پودر نان یا آرد سوخاری ۲ قاشق غذاخوری
  • رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری
  • آب ۱/۲ پیمانه
  • سیخ چوبی ۶ عدد
  • سیر ۲ حبه
  • روغن زیتون به مقدار لازم
  • نمک، فلفل، پول بیبر، پاپریکا، پودر سیر به مقدار لازم

 رول کباب و بادمجان

طرز تهیه رول کباب و بادمجان

مرحله اول

ابتدا بادمجان‌ها را به‌صورت یکی در میان با پوست‌کن آن را پوست بگیرید تا در حین پیچیدن ظاهر جذابی به غذا بدهد. سپس به‌صورت ورقه‌ای برش بزنید و داخل آب و نمک قرار دهید و به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید بماند.

مرحله دوم

داخل یک تابه کمی روغن بریزید تا داغ شود. سپس بادمجان‌ها را سرخ کنید، نه خیلی زیاد فقط در حدی که نرم شود و بتوانید دور کباب آن را بپیچید. بادمجان‌ها را روی دستمال روغن‌گیر قرار دهید.

مرحله سوم

پیاز را رنده ریز بزنید و آب آن را بگیرید. داخل یک کاسه پیاز و گوشت و آرد و تخم‌مرغ و ادویه‌ها و جعفری ساطوری‌شده بریزید و خوب ورز دهید و برای ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا منسجم شود.

مرحله چهارم

حال کباب تهیه‌شده را روی سیخ چوبی بزنید و بادمجان‌ها را دور تا دور کباب بپیچید و داخل روغن داغ سرخ کنید. باید در طول سرخ شدن مداوم سیخ‌ها را بچرخانید تا خوب برشته شوند. در ادامه آب، رب، روغن زیتون، سیر‌های پوره‌شده و کمی نمک و فلفل سیاه بریزید و هم بزنید. حالا سس تهیه‌شده را روی رول‌ها بریزید و به‌مدت ۳۰ دقیقه زمان دهید تا سس غلیظ شود و بعد با پلو سرو کنید.

اگر به غذاهای کبابی علاقه دارید، کباب مشهدی را در مجله بخوانید.

نکات مهم برای طرز تهیه رول کباب و بادمجان

  • به‌جای روغن‌زیتون از کره استفاده کنید.
  • در کنار این غذای خوشمزه‌ می‌توانید گوجه‌ها را کباب کنید.
  • در صورت شل بودن مایه گوشتی‌ می‌توانید از مقدار بیشتری آرد یا پودر سوخاری استفاده کنید.

رول کباب

پیشنهاد مطالعه: برای خواندن مطالب بیشتری از آشپزی غذاهای حاضری و راحت که عاشق‌شان می‌شوید را بخوانید.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا