آشپزی

تهیه کتلت گوشت با سیب زمینی | کتلت گوشت با سیب زمینی | کتلت گوشت


یکی از غذاهایی که بین بچه‌ها و بزرگسالان طرفداران زیادی دارد کتلت با گوشت چرخ‌کرده است و روش‌های مختلفی هم برای پخت آن وجود دارد.

تهیه کتلت گوشت با سیب زمینی

در این قسمت از مجله پامپا طرز تهیه کتلت گوشت با سیب زمینی خام و گوشت چرخ کرده را به شما آموزش می‌دهیم. کتلت یکی از غذاهای ایرانی خوشمزه است که هیچ‌وقت تکراری نمی‌شود و همیشه طرفداران زیادی دارد.
بعضی‌ها کتلت را با سیب زمینی پخته می‌پزند، اما سیب‌زمینی خام رنده‌شده بافت ترد بهتری به کتلت می‌دهد و بعد از سرخ شدن طعم آن را خوشمزه‌تر می‌کند. دستور پخت کتلت گوشت ما بسیار ساده است و همه می‌توانند با استفاده از آن یک کتلت خوشمزه در خانه درست کنند.

مواد لازم برای تهیه کتلت گوشت با سیب زمینی

  • گوشت چرخ‌کرده: ۳۰۰ گرم
    سیب‌زمینی خام رنده‌شده و آب گرفته: ۴۰۰ گرم
    تخم‌مرغ: ۲ عدد
    جعفری ساطوری‌شده: ۳ قاشق غذاخوری
    پیاز رنده‌شده و آب گرفته: ۱ عدد
    سیر له‌شده: ۲ حبه
    آرد سوخاری: ۲ قاشق غذاخوری
    سس کچاپ: ۱ قاشق غذاخوری
    سس خردل: ۱ قاشق غذاخوری
    زردچوبه، فلفل سیاه و نمک به میزان لازم

کتلت گوشت

طرز تهیه

مرحله اول

گوشت چرخ کرده، دو عدد تخم‌مرغ، سیب‌زمینی و پیاز رنده و آب گرفته‌شده، جعفری ساطوری‌شده، سیر له‌شده و سس‌های کچاپ و خردل، را با زردچوبه، فلفل سیاه و نمک در یک کاسه با هم مخلوط کنید.

میزان سیب‌زمینی باید به اندازه گوشت یا یک‌ونیم برابر آن باشد. بسیار مهم است که پیش از مخلوط کردن مواد آب سیب‌زمینی و پیاز رنده‌شده را کاملا بگیرید.

مرحله دوم از تهیه کتلت گوشت با سیب زمینی

بعد از اینکه مواد کتلت را با هم مخلوط کردید، آرد سوخاری را به آن‌ها اضافه کنید تا از آب انداختن کتلت جلوگیری کند. با استفاده از یک کیسه فریزر، کتلت‌ها را شکل دهید. روغن را داغ و دو طرف کتلت‌ها را در روغن سرخ کنید. می‌توانید چند گوجه را هم از وسط برش بزنید و کنار کتلت‌ها در تابه سرخ کنید.

اگر به غذاهای ایرانی علاقه دارید، دمپختک باقالی تهرانی را در مجله بخوانید.

کتلت گوشت با سیب زمینی

پیشنهاد مطالعه: برای دیدن دستورهای آشپزی بیشتر مک اند چیز، یک غذای رستورانی خوشمزه را بخوانید.














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا