آشپزی

آلبالو پلو با مرغ حلزونی | آلبالو پلو با مرغ | طرز تهیه آلبالو پلو با مرغ

و در فصل بهار و تابستان هم‌زمان با رسیدن آلبالو این پلو را می‌توانید با روش‌های مختلف تهیه کنید. این غذا بسیار چشم‌نواز است.

آلبالو پلو با مرغ حلزونی

یکی از غذاهای خوشمزه و پر طرفدار و مجلسی ایرانی آلبالو پلو است. امروز در مجله پامپا تصمیم داریم روش پخت دیگری از این غذا را به شما یاد بدهیم. آلبالو پلو با مرغ حلزونی نوع جدیدی از این غذا است که طعم و شکل متفاوتی نسبت به پخت آن با گوشت قلقلی دارد و مجلسی‌تر هم به‌نظر‌ می‌رسد. شما‌ می‌توانید میزان آلبالو را به دلخواه خود و کم زیاد کنید.

مواد لازم برای تهیه آلبالو پلو با مرغ حلزونی

  • آلبالو ۴۰۰ گرم
  • برنج ۳ پیمانه
  • شکر ۱۰۰ الی ۲۰۰ گرم
  • سینه مرغ ۲ عدد
  • خلال پسته ۵۰ گرم
  • خلا بادام ۴۰ گرم
  • زعفران دم‌کرده به مقدار لازم
  • پیاز ۱ عدد
  • آب لیموترش ۱ قاشق غذاخوری
  • ماست ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر سیر به مقدار لازم

طرز تهیه آلبالو پلو با مرغ

طرز تهیه آلبالو پلو با مرغ حلزونی

مرحله اول

سینه مرغ را بدون استخوان کنید و به صورت نوارهای افقی برش‌های یکسانی بزنید. سینه مرغ را داخل یک کاسه بریزید و پیاز را خلالی خرد و به همراه ماست و زعفران و آبلیمو و روغن زیتون و ادویه‌ها اضافه کنید و خوب هم بزنید و چند ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ‌ها مزه‌دار شوند.

مرحله دوم

آلبالو‌ها را بشویید و دم و هسته آن‌ها را بگیرید و شکر را روی آن بریزید و هم بزنید و کمی صبر کنید تا آب بیندازد. سپس آن را روی حرارت قرار دهید و بگذارید تا شکر ذوب و آلبالوها نرم و تبدیل به یک سس غلیظ شوند.

مرحله سوم

برنج را از قبل با کمی نمک خیس کنید و روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا نرم شود. برنج را آبکش کنید و کف قابلمه ته دیگ دلخواه خود را قرار دهید. کمی برنج بریزید و کمی از آلبالو بریزید و همین روند را تکرار کنید و روی لایه آخر کمی زعفران بریزید و برنج را برای ۳۵ دقیقه دم بگذارید.

تهیه آلبالو پلو با مرغ حلزونی

مرحله چهار

مرغ‌های نواری را از مواد مرینت جدا کنید و با کمک یک خلال دندان مرغ‌ها را رول کنید. داخل یک تابه کمی روغن و کره بریزید و رول‌های مرغ حلزونی را سرخ کنید تا طلایی شود. خلال پسته را که در گلاب خیس و آبکش کردید با کمی خلال بادام تفت دهید. در انتها آلبالو پلو را داخل دیس بریزید و با مرغ حلزونی و خلال پسته و بادام و برنج زعفرانی تزیین کنید.

اگر به پلوهای مخلوط ایرانی علاقه دارید شیر پلو غذای محبوب آذری‌ها را بخوانید.

نکات کلیدی در تهه آلبالو پلو با مرغ حلزونی

  • افزودن خلال‌ها دلخواه است.
  • می‌توانید مرغ را از قبل سرخ کنید و لای پلو قرار دهید.

آلبالو پلو با مرغ حلزونی

پیشنهاد مطالعه: برای دیدن دستورهای غذایی بیشتر خوراک مرغ مکزیکی را در مجله بخوانید.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا