آشپزی

تهیه خوراک بادمجان و عدس | طرز تهیه خوراک بادمجان و عدس | خوراک بادمجان


یک نوع غذای کاملا گیاهی و بسیار خوشمزه است که پیشنهاد می‌کنیم حتما یک بار آن را تهیه کرده و میل بفرمایید. عدس آهن و پروتئین دارد. این غذا نیازی به گوشت ندارد.

تهیه خوراک بادمجان و عدس

تهیه خوراک بادمجان و عدس که یکی از غذاهای پر از پروتئین است، می‌تواند به عنوان یک شام خوشمزه و مقوی به‌شمار آید و در کنار خانواده از خوردن آن لذت ببرید. عدس جزو حبوبات لبریز از پروتئین است و می‌تواند گزینه خیلی خوبی برای کودکان هم به حساب آید. این روزها جایگزین کردن پروتئین‌های گیاهی به‌جای گوشت می‌تواند ایده خیلی خوب و مفیدی باشد. با مجله پامپا همراه باشید.

مواد لازم جهت تهیه خوراک بادمجان و عدس

  • بادمجان مکعبی خردشده ۳-۴ عدد
  • عدس ۱۰۰ گرم
  • فیله گوجه‌فرنگی خردشده ۲ عدد
  • پرک فلفل قرمز ۱ قاشق چای‌خوری
  • پیاز خردکرده ۱ عدد
  • سیر له‌کرده ۴-۵ حبه
  • نعنای خردکرده ۴ قاشق سوپ‌خوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • رب گوجه‌فرنگی ۱ قاشق سوپ‌خوری
  • روغن زیتون ۱۶۰ میلی‌لیتر (دو سوم پیمانه)
  • رب انار ۳ قاشق سوپ‌خوری
  • ماست چکیده برای تزیین به میزان لازم

خوراک بادمجان و عدس

طرز تهیه خوراک بادمجان و عدس

مرحله اول

بادمجان را در صافی بریزید، روی آن نمک بپاشید و یک ساعت کنار بگذارید. آنگاه بادمجان را بفشارید و آب اضافی‌اش را بگیرید. سپس عدس را بپزید و در صافی بریزید. حالا گوجه‌فرنگی، پرک فلفل قرمز، پیاز، سیر، نعنا، نمک، فلفل و رب گوجه‌فرنگی را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

مرحله دوم

حالا ۱-۲ قاشق سوپ‌خوری از روغن زیتون را در قابلمه مناسبی بریزید و بادمجان، عدس و مخلوط گوجه‌فرنگی را لا‌به‌لای هم درون قابلمه قرار دهید. آنگاه باقیمانده روغن زیتون و رب انار را به خورشت بیفزایید و آن را روی حرارت ملایم بپزید. اکنون خورشت را برای پذیرایی در ظرف مناسبی بکشید و در صورت دلخواه با ماست بیارایید. می‌توانید این خورشت را با برنج میل کنید.

اگر به غذاهای سبک علاقه دارید، دلمه گوجه‌فرنگی را در مجله بخوانید.

نکات تهیه خوراک بادمجان و عدس

  • هنگامی که عدس کاملا پخت، مقدار ۱ الی ۲ قطره آبلیمو داخل آن بچکانید تا آهن آن آزاد و قابل جذب شود.
  • رب انار استفاده‌شده در غذا خاصیت گرم و خشک بودن بادمجان را تعدیل‌ می‌کند.
  • نعنا خشک استفاده‌شده در غذا خاصیت سرد بودن رب انار را کم‌ می‌کند.

تهیه خوراک بادمجان و عدس

پیشنهاد مطالعه: برای دیدن دستورهای آشپزی کباب تابه‌ای رژیمی را بخوانید.














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا