آشپزی

نان بریوش کشمشی | طرز تهیه نان بریوش کشمشی | تهیه نان بریوش

ممکن است اسم نان بریوش را شنیده یا اینکه در رستوران‌های ملل خورده باشید. اگر قصد درست کردن این نان خوشمزه فرانسوی را دارید تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

نان بریوش کشمشی

نان بریوش کشمشی یکی از نان‌‌های بسیار معروف فرانسوی‌ است که‌ می‌توانید به دلخواه با کشمش آن را تهیه کنید. بافت این نان بسیار نرم و پنبه‌ای است و برای یک عصرانه خوشمزه یا صبحانه گزینه بسیار خوبی به‌نظر‌ می‌رسد و به دلیل داشتن کشمش طعم بسیار خوبی دارد. این نان در دوران باستان تهیه‌ می‌شد و به دلیل استفاده از کره طعم بسیار خوبی دارد. شما‌ می‌توانید نان بریوش کشمشی را به راحتی با مخمر فوری در خانه تهیه و از فر یا توستر استفاده کنید. با مجله پامپا همراه باشید.

مواد لازم برای نان بریوش کشمشی

  • کشمش ۱/۲ پیمانه
  • شیر ۳/۴ پیمانه
  • تخم‌مرغ ۳ عدد
  • کره ۳/۴ پیمانه
  • شکر ۱/۲ پیمانه + ۱ قاشق غذاخوری
  • خمیر مایه فوری ۱ قاشق چای‌خوری
  • آرد سفید ۳ و ۱/۲ پیمانه
  • وانیل ۱ قاشق چای‌خوری
  • نمک ۱ پنس

نان بریوش

طرز تهیه نان بریوش کشمشی

مرحله اول

ابتدا تمام مواد را در دمای محیط قرار دهید تا هم‌دما شوند. سپس با کمک پیمانه مواد را اندازه‌گیری کنید. در ادامه همه مواد بجز کره و کشمش را داخل کاسه باهم مخلوط کنید. شما‌ می‌توانید از خمیر مایه فوری استفاده کنید که نیازی به عمل‌آوری ندارد و مستقیم با مواد خشک مخلوط‌ می‌شود. اگر خمیر مایه فوری ندارید‌ می‌توانید با شیر و شکر آن را عمل بیاورید.

مرحله دوم

مواد را هم بزنید و اگر خیلی شل بود کم‌کم آرد اضافه کنید. کره را برش بزنید و به خمیر اضافه کنید و هم بزنید تا به خورد خمیر برود. در نهایت باید خمیر نرم و لطیفی داشته باشید. در انتها کشمش را اضافه کنید و خمیر را به شکل توپ دربیاورید و ۲ استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.

مرحله سوم

پف خمیر را با دست بگیرید و از خمیر چانه‌‌های یک‌اندازه بردارید.‌ می‌توانید خمیر را داخل قالب مافین یا ساده قرار دهید و مجدد به مدت ۱۵ دقیقه زمان دهید تا دوباره پف کند.

طرز تهیه نان بریوش کشمشی

مرحله چهارم

در ادامه روی نان‌‌ها را با زرده و شیر و زعفران رومال کنید و در فر از قبل گرم‌شده به مدت ۲۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ قرار دهید تا نان طلایی شود و بعد از روی سینی جدا کنید.

اگر به دستور پخت نان و شیرینی علاقه دارید، پنکیک نسکافه‌ای را در مجله بخوانید.

نکات کلیدی در تهیه نان بریوش کشمشی

  • اگر خمیر خیلی سفت بود کمی شیر اضافه کنید و اگر خیلی شل بود آرد بریزید.
  • برای فر‌‌های برقی و توستر دما را باید ۲۰ درجه کمتر تنظیم کنید.

نان بریوش کشمشی

پیشنهاد مطالعه: برای دیدن دستورهای آشپزی خورشت بادمجان بدون گوشت را امتحان کنید را بخوانید.

دکمه بازگشت به بالا