آشپزی

پلو با گوشت گوسفندی | طرز تهیه پلو با گوشت گوسفندی | پلو با گوشت


پلوهای مخلوط در بین ایرانی‌ها طرفداران زیادی دارند. اگر دوست دارید طعم متفاوت و جذابی را در کنار خانواده تجربه کنید، این پلو با گوشت گوسفندی را امتحان کنید.

پلو با گوشت گوسفندی

پلو بدون شک یکی از محبوب‌ترین غذاها میان ایرانی‌ها است و انواع مختلفی هم دارد. به همین خاطر است که همیشه به دنبال پلوهای جدیدی هستیم تا سفره‌های خود را رنگین‌تر کنیم و برای خانواده‌هایمان تنوع غذایی ایجاد نماییم. پلو با گوشت گوسفندی رنگ و ظاهر جذاب و هیجان‌انگیزی دارد و در ضمن مقوی و خوشمزه هم هست. با مجله پامپا همراه باشید.

مواد لازم برای پلو با گوشت گوسفندی

  • روغن آفتاب گردان ۲ قاشق غذاخوری
  • گوشت چرخ‌کرده گوسفندی ۵۰۰ گرم
  • دارچین ۲۵ گرم
  • زیره سبز ۲ قاشق غذاخوری
  • هل ۱ قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز به میزان کافی
  • آب لیموترش ۱ عدد
  • پیاز خلال‌شده ۱ عدد
  • حبه سیر خردشده ۲ عدد
  • برنج دانه بلند ۲۰۰ گرم
  • عصاره سبزیجات ۱ بسته
  • عسل ۱ قاشق غذاخوری
  • زعفران به میزان کافی
  • کشمش ۱/۴ پیمانه
  • هویج رنده شده ۲ عدد
  • کدو حلوایی رنده‌شده ۱۵۰ گرم
  • خلال پوست پرتقال ۱ قاشق غذاخوری
  • خلال بادام به میزان کافی
  • برگ نعنا به میزان کافی

پلو با گوشت

طرز تهیه پلو با گوشت گوسفندی

مرحله اول

روغن را در تابه روی حرارت نسبتا زیاد داغ کنید. گوشت چرخ‌کرده و ادویه‌ها را اضافه کنید و با هم بپزید. سعی کنید تا جای ممکن گوشت را با قاشق از هم باز کنید. ۶ تا ۸ دقیقه به تفت دادن ادامه دهید تا گوشت قهوه‌ای رنگ شود. عسل را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود. سپس گوشت را با کفگیر از تابه خارج کنید و داخل یک کاسه بریزید. آبلیمو را روی گوشت بریزید، روی ظرف را بپوشانید و آن را گرم نگه دارید.

مرحله دوم

در همان تابه، پیاز و سیر را ۵-۶ دقیقه تفت بدهید تا طلایی شوند. برنج را اضافه کنید و مخلوط نمایید. سپس مقداری ادویه اضافه کنید. عصاره سبزیجات را در یک و نیم لیوان آب‌جوش حل و به محتویات تابه اضافه کنید. در تابه را بگذارید و ۱۵ دقیقه روی شعله ملایم قرار دهید.

طرز تهیه پلو با گوشت گوسفندی

مرحله سوم

در این مدت، زعفران و کشمش را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید، یک قاشق غذاخوری آب‌جوش اضافه کنید و اجازه دهید ۵ دقیقه بماند تا آماده شود. در تابه را بردارید، هویج، کدو حلوایی، خلال پوست پرتقال و ترکیب کشمش و زعفران را اضافه کنید و هم بزنید. مجددا در تابه را بگذارید و آن را از روی شعله بردارید و ۵ دقیقه صبر کنید. گوشت را به برنج اضافه کنید و مخلوط نمایید. پلو با گوشت شما حاضر است. آن را به ظرف سرو مورد نظر خود انتقال دهید.

اگر به دستور غذاهای ایرانی علاقه دارید خورشت بادمجان بدون گوشت را امتحان کنید.

نکته مهم برای پخت پلو با گوشت گوسفندی

می‌توانید این غذا را با استفاده از بادام و نعنا تزیین کنید و با ماست و لیموترش سرو نمایید.

پلو با گوشت گوسفندی

پیشنهاد مطالعه: برای دیدن دستورهای آشپزی بیشتر پنکیک نسکافه ای، یک عصرانه سبک و خوشمزه را بخوانید.














دکمه بازگشت به بالا