تهیه کنسرو برگ مو | طرز تهیه کنسرو برگ مو | کنسرو برگ مو

روشهای مختلفی برای نگهداری برگ مو وجود دارد و این روش یکی از بینقصترین روشهای تهیه برگ مو است و شما میتوانید با خیال راحت آن را در خانه تهیه کنید.

کنسرو برگ مو یکی از روشهای بسیار خوب برای نگهداری از برگ مو در بهار و تابستان است و شما میتوانید به راحتی در خانه آن را تهیه کنید. برگ مو یا همان برگ درخت انگور را میتوانید با چند قلم مواد در خانه کنسرو و در طول سال با آن دلمه خوشمزه تهیه کنید. برگ مو برای کاهش التهاب و برای ورم لوزه گزینه بسیار خوبی است و همچنین برای کنترل قند و خون و افراد دیابتی مناسب به نظر میرسد. با مجله پامپا همراه باشید تا طرز تهیه کنسرو برگ مو را یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه کنسرو برگ مو
- برگ مو ۲۰۰ گرم یا ۵۰ عدد
- سرکه ۱/۳ پیمانه
- نمک ۳ قاشق غذاخوری
- آبجوش یک قابلمه
- شیشه تمیز ۱ عدد
طرز تهیه
مرحله اول
ابتدا برگ دلمه را خوب بشویید و داخل یک سبد قرار دهید تا آب اضافی آن کشیده شود. سپس نیاز به شیشه تمیز و عاری از هرگونه چربی داریم. در شیشهها باید کاملا سالم و بدون زنگزدگی باشد.
مرحله دوم
داخل یک قابلمه نمک و سرکه و ۲.۵ لیوان آبجوش بریزید و روی حرارت قرار دهید و بگذارید تا به جوش بیاید. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا خنک شود.
مرحله سوم
مقداری آب را جوش بیاورید. برگهای شستهشده را داخل قابلمه قرار دهید و روی آن آبجوش بریزید و در قابلمه را ۱۰ دقیقه قرار دهید تا رنگ برگها تغییر کند. برگها را داخل آبکش بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود.
مرحله چهارم
حالا باید برگها را بهصورت ۵ تایی یا ۱۰ تایی روی هم قرار دهید و به آرامی رول کنید و از یک طرف داخل شیشه قرار دهید. وقتی شیشهها پر شدند روی برگ مو باید مخلوط آب و سرکه بریزید تا روی برگها را پر کند، زیرا به مرور زمان برگها کمی از آب را جذب خود میکنند. داخل یک قابلمه آب سرد بریزید و شیشهها را داخل آب قرار دهید و بگذارید تا ۱۵ دقیقه بجوشد.
برای دیدن دستورهای آشپزی بیشتر جوجه کباب با رب گوجه فرنگی را بخوانید.
نکات کلیدی در تهیه کنسرو برگ مو
- میتوانید کنسروها را در هر دمایی نگهداری کنید.
- مقدارها را میتوانید دو برابر کنید.
پیشنهاد مطالعه: برای دیدن دستورهای بیشتر از آشپزی مرغ را با این روش بینظیر بپزید را بخوانید.