آشپزی

تهیه کته گیاهی بدون گوشت | طرز تهیه کته گیاهی بدون گوشت | کته بدون گوشت

این کته طعم و مزه بسیار خوبی دارد و شما می‌توانید با سبزیجات مورد علاقه خود یک غذای کاملا گیاهی و بدون گوشت تهیه کنید.

تهیه کته گیاهی بدون گوشت

کته در بین مردم ایران طرفداران زیادی دارد. حالا اگر دوست داشته باشید می‌توانید روش جدیدی برای پخت آن را امتحان کنید؛ یک کته گیاهی بدون گوشت. می‌توانید به دلخواه خود از ترکیب برنج ایرانی با هندی یا دودی استفاده کنید. همچنین استفاده از پوره گوجه‌فرنگی هم در این کته آزاد است. با مجله پامپا همراه باشید تا طرز تهیه کته گیاهی بدون گوشت را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه کته گیاهی بدون گوشت

  • برنج ۲ پیمانه
  • دانه ذرت ۱/۳ پیمانه
  • هویج ۲ عدد
  • لوبیا خردشده ۱/۲ پیمانه
  • نخودفرنگی ۱/۳ پیمانه
  • پیاز ۱ عدد
  • کره ۵۰ گرم
  • رب گوجه ۱.۵ قاشق غذاخوری
  • عصاره مرغ ۱ بسته
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا و پودر سیر به مقدار لازم

کته گیاهی

طرز تهیه کته گیاهی بدون گوشت

مرحله اول

ذرت و نخودفرنگی را به‌صورت آماده و کنسروی تهیه کنید. همچنین خودتان می‌توانید در منزل کمی بخارپز کنید تا نرم شود. هویج را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. لوبیا سبز را نیز در اندازه دلخواه خرد کنید. برنج را نیز خوب بشویید و کمی نمک اضافه و به مدت ۲ ساعت خیس کنید.

مرحله دوم

پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و داخل یک قابلمه با کمی زردچوبه تفت دهید تا سبک و شیشه‌ای شود. تمام سبزیجات خردشده را اضافه کنید و به همراه مواد تفت دهید تا سبزیجات کمی سرخ و نرم شود.

kate

مرحله سوم

در ادامه ادویه‌ها را اضافه کنید و تفت دهید تا عطر آن بلند شود. رب یا پوره گوجه‌فرنگی را تفت دهید تا سرخ شود و بوی خامی آن گرفته شود. اگر دوست داشتید می‌توانید این برنج را کنار کوفته روسی خوشمزه سرو کنید.

مرحله چهارم

وقتی کمی سبزیجات نرم شدند برنج خیس خورده را درون قابلمه بریزید. مقدار آب باید به اندازه‌ای باشد که ارتفاع آن در حد یک بند انگشت بالا تر از سطح برنج قرار بگیرد. بعد از نرم شدن برنج کره را اضافه کنید. برنج را به شکل کوه دربیاورید. روی در قابلمه دم‌کنی قرار دهید و نیم ساعت زمان دهید تا کته بپزد.

طرز تهیه کته گیاهی بدون گوشت

نکات کلیدی در تهیه کته گیاهی بدون گوشت

  • بهتر است روی برنج چند سوراخ ایجاد کنید تا بهتر دم بکشد.
  • به دلخواه می‌توانید از کدو یا قارچ نیز در تهیه این کته خوشمزه استفاده کنید.
  • اگر آب برنج زیاد باشد برنج شفته می‌شود.
  • اگر از عصاره مرغ استفاده می‌کنید نمک را کمتر بریزید، زیرا عصاره‌ها حاوی ادویه و نمک هستند.

پیشنهاد مطالعه: برای دیدن دستورهای بیشتر از آشپزی طرز تهیه چیپس خلالی با سس قارچ را بخوانید.















نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا