آشپزی

کیک پیتزا | روش تهیه کیک پیتزا خانگی در قابلمه

این غذا از لایه‌های خمیر و مواد پیتزا تهیه شده و روی هم قرار می‌گیرد و مانند یک کیک داخل قالب تهیه می‌شود.

کیک پیتزا

کیک پیتزا یکی از خوشمزه ترین غذاها است که به تازگی طرفداران زیادی پیدا کرده و‌ می‌تواند رقیب خوبی برای پیتزا باشد. خمیر این دستور پخت بسیار راحت است و به دلیل نداشن تخم مرغ ۲۴ ساعت در یخچال و ۱ هفته در فریزر قابل نگه داشتن است. مواد میانی کاملا سلیقه‌ای است و شما‌ می‌توانید از انواع ترکیبات مختلف پیتزا برای تهیه این کیک خوشمزه استفاده کنید. با مجله اینترنتی پامپا همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کیک پیتزا خانگی

  • آب ولرم ۱/۲ پیمانه
  • شیر ولرم ۱/۲ پیمانه
  • روغن مایع ۱/۲ پیمانه
  • خمیر مایه ۱ قاشق غذاخوری
  • شکر ۲  قاشق غذاخوری سر خالی
  • نمک ۱ قاشق مرباخوری
  • آرد به مقدار لازم

مواد لازم برای مواد میانی پیتزا

  • پیاز ۱ عدد
  • گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم
  • قارچ ۲۵۰ گرم
  • فلفل دلمه ۱ عدد
  • رب ۲ قاشق غذاخوری
  • سیر ۲ حبه
  • سس کچاپ به مقدار لازم
  • پنیر پیتزا به مقدار لازم
  • نمک، فلفل سیاه، آویشن و پودر سیر به مقدار لازم

کیک پیتزا بدون فر

طرز تهیه کیک پیتزا با خمیر در فر

مرحله اول

داخل یک کاسه شیر و آب ولرم را بریزید و به آن خمیر مایه و شکر را اضافه کنید و هم بزنید. سپس ده دقیقه روی ظرف را بگذارید تا خمیر مایه عمل بیاید و کف کند. دقت کنید دمای شیر و آب نباید خیلی زیاد باشد فقط به اندازه‌ای که دست نسوزد.

مرحله دوم

روغن مایع و نمک را بریزید و هم بزنید. کم‌کم آرد را اضافه کنید تا خمیر جمع شود. ممکن است بسته به نوع آرد بیشتر یا کمتر آرد بخواهد، ولی نباید خیلی آرد به خورد خمیر بدهید. خمیر در حدی باشد که به دست نچسبد. سپس خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه ورز دهید سپس داخل کاسه بگذارید و ۱ ساعت در جای گرم قرار دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.

مرحله سوم

پیاز را نگینی ریز خرد کنید و به همراه کمی روغن و زردچوبه داخل تابه تفت دهید. سیر پوست گرفته شده را بریزید تا عطر سیر خارج شود. در ادامه گوشت چرخ کرده را همراه فلفل سیاه اضافه کنید و تفت داده تا رنگ گوشت تغییر کند. دلمه خردشده را نیز اضافه کنید و تفت دهید. سپس قارچ‌های خردشده را بریزید و حرارت را بالا ببرید تا آب قارچ کشیده شود. در انتها رب را بیفزایید و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود. سپس از روی حرارت بردارید.

طرز تهیه کیک پیتزا

مرحله چهارم

در مرحله اول دو نان داخل پیتزا را درست می‌کنیم. یک سوم خمیر را باز کنید و با کاتر گرد دو سانت کوچک‌تر از قالب اصلی و به صورت گرد برش بزنید و ۱۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ داخل فر بگذارید تا نان‌ها بپزد. سپس مابقی خمیر را با کمک وردنه باز کنید و قالب خود را با روغن چرب کنید. سپس خمیر بازشده را داخل قالب قرار دهید، به شکلی که اندازه قالب را بگیرد. سپس اضافی دور قالب را با چاقو ببرید.

مرحله پنجم

کف خمیر را کمی سس کچاپ بزنید و پنیر پیتزا بریزید. سپس کمی از مواد میانی بریزید و بعد یکی از آن نان‌ها را که پخته شده بگذارید و دوباره روی نان سس کچاپ بزنید و باز هم از مواد میانی بریزید. در نهایت روی خمیر پنیر پیتزا ریخته و با کمی فلفل دلمه و زیتون تزیین کنید. یک ساعت داخل فر از قبل گرم شده و طبقه وسط و دمای ۱۸۰ قرار دهید تا بپزد. ابتدا دور قالب را با چاقو آزاد و کیک پیتزا را درآورید. اگر به غذاهای فوری علاقه دارید، ویدئوی تاکو مکزیکی پنیری، یک غذای دلپذیر را ببینید.

نکات کلیدی در تهیه کیک پیتزا خانگی در قابلمه

  • می‌توانید تمام مراحل بالا را در قابلمه نچسب و روی گاز انجام دهید.
  • آن دو نان را که برای میان کیک آماده کردید حذف نکنید، زیرا مواد زیاد می‌شود و ظاهر جذابی نخواهد داشت.
  • از انواع سوسیس و کالباس و مرغ‌ می‌توانید برای تهیه کیک پیتزا استفاده کنید.

کیک پیتزا در قابلمه

پیشنهاد مطالعه: برای دیدن دستورهای بیشتر از آشپزی ۱۲ راه جادویی برای شفته نشدن لوبیا پلو را بخوانید.















نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا