آشپزی

آش شلغم با برنج | خوشمزه‌ترین آش زمستانی

ریشه و برگ شلغم خواص بسیار زیادی برای بدن دارد و شما می‌توانید برای کنترل سطح قند خون، التهاب و محافظت در برابر باکتری‌ها از آن استفاده کنید.

آش شلغم با برنج

آش شلغم با برنج یکی از آش‌های بسیار خوشمزه و مقوی است که سیستم ایمنی بدن را تقویت‌ می‌کند و یک گزینه سالم غذایی در زمستان محسوب‌ می‌شود. به دلیل استفاده از برنج و بلغور در این آش طعم بسیار خوبی را تجربه خواهید کرد و برای سرماخوردگی کاملا مفید به نظر‌ می‌رسد.‌ می‌توانید به دلخواه برای تزیین از پیاز داغ و کشک استفاده کنید. در بعضی از دستور پخت‌های این آش کمی آبغوره در آن‌ می‌ریزند و این کاملا دلخواه است. با مجله اینترنتی پامپا همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه آش شلغم با برنج

  • بلغور جو ۱ پیمانه
  • برنج ۱/۲ پیمانه
  • عدس ۱/۲ پیمانه
  • سبزی آش ۵۰۰ گرم
  • شلغم ۴۰۰ گرم
  • کشک ۲ قاشق غذاخوری
  • سیر ۱۰ حبه
  • نعنا خشک ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه آش شلغم با برنج

طرز تهیه آش شلغم با برنج

مرحله اول

ابتدا باید بلغور، عدس و برنج را خوب بشویید. نیازی نیست بلغور را خیس کنید ولی‌ می‌توانید عدس یا برنج را کمی بخیسانید. سپس هر سه را داخل قابلمه ریخته و روی مواد آبجوش بریزید و در قابلمه را ببندید و نیم ساعت بگذارید تا بپزد.

مرحله دوم

در ادامه باید سبزی را که شامل تره، جعفری، گشنیز و اسفناج‌ می‌شود را بشویید و به اندازه دلخواه خرد کنید. شلغم را پوست بگیرید به اندازه دلخواه خرد کنید. اگر کودک خردسال در خانه دارید‌ می‌توانید شلغم را رنده کنید. اگر به غذاهایی که با بلغور تهیه می‌شوند علاقه دارید، دمی یارما، غذای بی‌نظیر اردبیلی + ویدیو را ببینید.

مرحله سوم

در ادامه باید صبر کنید تا آش خوب جا بیفتد و حبوبات به خوبی پخته و نرم شوند. در این زمان باید سیر داغ را تهیه کنید. این آش با سیر فراوان طعم بسیار خوبی دارد. برای این کار باید سیرها را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و داخل روغن تفت دهید تا طلایی شود.

زردچوبه و فلفل سیاه و نمک را بریزید و هم بزنید. به دلخواه نعنا خشک را اضافه کنید و بعد به آش اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید و هم بزنید و حرارت را ملایم کنید تا آش خوب پخته و جاافتاده شود. بعد در انتها کشک را اضافه کنید. بعد از ۲۰ دقیقه آش شلغم با برنج شما آماده است.

نکات کلیدی در تهیه آش شلغم با برنج

  • اگر برای سرماخوردگی این آش را تهیه‌ می‌کنید سیرداغ و نعنا داغ را حذف کنید.
  • این آش پیاز داغ ندارد ولی‌ می‌توانید به دلخواه از آن هم بریزید.
  • میزان شلغم دلخواه است و‌ می‌توانید مقدار آن را کم و زیاد کنید.
  • نعنا را فقط چند ثانیه تفت دهید، وگرنه سریع‌ می‌سوزد.

آش شلغم با برنج

پیشنهاد مطالعه: برای دیدن دستورهای بیشتر از آشپزی سوپ اسفناج + ویدیو را ببینید.















نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا